Die Krupps vypustili uprostřed korona šílenství své obrazové varování

Die Krupps současná svízelná situace pohání kupředu. Aktuálně přichází s videem k singlu z loňské řadovky "Vision 2020 Vision".

Před třemi týdny Die Krupps reagovali na současnou situaci ve světě zajímavým coverem Neon Judgement s hostujícím Jyrkim69 z 69 Eyes. Tento týden se prozměnu vrátili ke své loňské desce "Vision 2020 Vision". 

Už před nějakou dobou nasnímali Jürgen Engler a spol. materiál pro singl Trgger Warning, ale teprve současná vykloubená doba pomohla materiálu na svět. "Operační" video režíroval Vicente Cordero.

 

Die Krupps - Trigger Warning

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Čekal sem že zatím poslední album DK bude dobrý.Ale že bude CURVA DOBRÝ,fakt ne.Vřele doporučuji.Minimálně o dva ne-li o tři řády lepší než jsem čekal.DK oproti jiným kapelám,neztartily tah na branku a pořád šlapou jak za mlada.Kdo ještě nemá toto skvělé album,at neváhá.Nebude rozhodně litovat.
Nové album Die Krupps : Je pro mě od začátku do konce jedna velká nuda a pro mě je to nejhorší album který natočili! A to Die Krupps mám velmi rád , hlavně jejich perfektní album : II - The Final Option. To bylo geniální. Poslední album hodnotím : 0/10
Asi tě překvapím,ale nebudu s tebou polemizovat.Je to tvůj uhel pohledu a plně jej respektuji.Nemusí se nám líbit vše stejně a to je naprosto v pořádku. Co se asi ale evidentně shodnem tak je album DK-2 jak píšeš a já přidám ještě album DK-1. Obě tyhle za mě jsou absolutní Top. Na těchto albech jsem vyloženě vyrůstal a zažil hodně dobré vzpomínky. Ano DK-1 a DK-2 Absolutní Top alba
Poslední deska není špatná a první tři singly z ní jsou rozhodně podařené. Loňský koncert to potvrdil, v setlistu se neztratily.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.