Nenechte si ujít Front 242 v dnešním pořadu Topstar na TV Prima

Připomeňte si u televize včerejší koncert.  

Vyprávět vám o včerejší smršti Front 242 v žižkovské Akropoli by nejspíš bylo zbytečné, protože nejspíš necítíte nohy stejně jako my. Proto možná přijde vhod chvilka klidu v křesle u telky.

Během obou dnů se belgickým klasikům celkem intenzivně věnovala domácí média, což nás tuze těší. Včera navštívil šatnu umělců Tomáš Kraus se svým štábem a výsledek jejich snažení můžete vidět dnes na TV Prima v pořadu Topstar, který startuje v 19:55!


 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No ty woe....proč? :-( jako, ze bude report na Artu, to je v pohodě, ale na takové komerční sračkové TV ...?
Taky bych řekl. Toto je hodně mimo teda. Ten, kdo za tímhle užáským promo stojí je u mne pěknej kokot bez kousku soudnosti...
Zkuste si to otočit. Pořádáte koncert, slušně se vám ozve novinář potažmo TV a poprosí vás o rozhovor. Podle vás je tedy ideální řešení poslat ho do háje, protože není dost kovanej íbíemkář? Nám přijde minimálně vtipný, že se něco takovýho dnes do telky vůbec dostane a myslím, že to vůbec nikomu neublížilo. Ale my jsme naštěstí jenom kokoti bez kousku soudnosti.. :)
NE, ale poslat ho do háje s tím že to nepatří do pořadu, kde se to má vysílat.
Spíš naneštěstí... Ale přesně jak píšeš, prostě nabídku reportáže slušně odmítneme s poznámkou, jaký renomé jejich pořad má a jaká skupina lidí tu televizi sleduje. Pokud si tedy myslím(e), že Front 242 na Primu nepatří. Kdyby to bylo ve veřejnoprávní televizi nebo i na hudebních kanálech typu Óčko, tak neřeknu ani zblo (něktejší report z koncíku Cassandry Complex 1993 pro Point s interview Rodneyho Orpheuse je celkem legendární). Já prostě nemám ani trochu pocit, že zrovna Prima jakkoliv přispívá ke kultivaci hudební či šířeji kulturní scény a to v jakýmkoliv žánru. Kdyby tam měli pořad věnovanej čistě kultuře, tak mi to nebude tak vadit, ale Top Star je čistě jen bulvární stoka... Faktem je, že s tím, že ti tato kombinace nevadí, nebudeš určitě sám. Já jsem v tomto ohledu vyhraněnější. Přijde mi to podobná diskuze, jako ta nad spojením Primy a CNN, což většina normální novinářský obce vůbec nepobrala (s ohledem na kvalitu zpravodajství na Primě). P.S. Jinak tomu moderátorovi dal IMHO někdo tip na reportáž, protože si nepamatuju, že by podobný kulturní EBM vložky na Primě či Nově v minulosti proběhly.
9. ledna vyšel rozhovor na iDnes, tak to možná odchytil tam. Ten měl samozřejmě nula komentářů. Pak tam vyšla ještě recenze koncertu (autor se jmenuje Jindřich Göth). Předpokládám že jim někdo alespoň stručně vysvětlil co je to za pořad a pokud s tím souhlasili, tak nemá smysl to dále řešit. Má to zase sledovanost, takže se tam možná našel alespoň jeden možný divák kterého to zaujalo, protože ještě neprošel lobotomií potřebnou k dlouhodobému sledování podobného obsahu :-)
ten report z kasandry je pls někde? jinak příště (asi nitzer?) raději novu než primu, to je snad jasný ne?
Já to mám/měl nahraný na VHS, ale těžko to teď najdu. Nějaký videokazety se mi za léta poztrácely během akcí, ale kdybych měl někdy čas, tak se tím chci probrat a zdigitalizovat, co se ještě dá zachránit. Každopádně to byl pořad Point, byl tam rozhovor tím Orpheusem a pak prostřih z několika částí toho živáku (CASSANDRA COMPLEX, WHITE STAINS, CATASTROPHE BALLET, 30.11.1993, Praha, Repre). P.S. Mně bylo v tý době šestnáct a strávil jsem ten večer v tanečních o dvě patra výš aniž bych o tom koncertu dole tušil... : /
super. se o to někdy ještě přihlásim, ČT to totiž nemá.
Tak já myslím že vy jste neudělali nic špatného. Asi není důvod kohokoliv odmítat. Jen postrádám jakýkoliv smysl této akce. Protože "nám" to nic nového nepřineslo a standartní divák toho pořadu to musel totálně ignorovat. Stejně jako já bych ignoroval kdybych na Sanctuary viděl článek komu koukali kalhotky pod sukní nebo kdo si nechal udělat Duckface ... Na druhou stranu je to od moderátora celkem odvážný krok ?
Koocha určitě domluvil. To je taková šedá eminence všech. Má styky. I když trochu jiné styky....
Styk s Kootchou je fantastický. Sice mě pak někdy trochu pálí zadeček ale jinak to nemá chybu! Měl by jsi to taky zkusit. Třeba už nebudeš unuděný ale ...?
notywole... A komu tím prospějete???! 8 ///
Hlavně největší PRŮSER bude , jestli ta reportáž o 242 nebude hned jako první. Protože jestli budu muset vidět ještě nějaký jiný obsah tohoto podivného pořadu, tak nevím jestli to nezanechá nějaké následky na mé psychice.?
no to si pič, že nebude. Počkáš si pěkně dvacet minut, kdy tě budou masírovat zprávama o novejch kozách nějaký self-made celebritky, kdo přišel na jakou oslavu v lepších hadrech a kdo se s kým právě rozešel a skončil na psychitatrii. V lepším případě si ho za tu dobu stihneš vyhonit, pokud tam bude nějaká pěkná moderátorka (nebo moderátor;)
To je tedy zajímavá kombinace :-)
No to bylo dlouhé a došlo i na syntetizátory :-)
V pondělí jsem po 2 denní smršti chrápal,je to někde ke shlédnutí zpětně?
Lidi si stezujou, ze EBM neni dost mainstream a jaky jsou za to cesi idioti... Pak si zas stezujou, ze je EBM v tom spatnym mainstreamu...
Tak to si piš, tohle byla pro mne hořká tečka po koncertě ... blb v mikině RAP co dělá rozhovor s 242 v Top Star Sračka. P. Codenys je prezentován jako Daniel Bressanutti, ty woe ten hňup ani neví kdo je kdo...tohle celé bylo přece úplně mimo mísu ... :-(
Naprostej souhlas Aladare. Já bych ten život nebral zas tak vážně. Myslím, že to zase taková trága nebyla. A mimo je spíš řešit to, co měl reportér na sobě.
Za mne to byl krok vedle, který nikam nevedl... jasně, příště ať si vezme reportét tričko Šlágr TV a udělá reportáž přímo na Šlágr. Sorry, tuhle akci neberu!
Ještě jsem od nikoho neslyšel, že by mu vadilo, že je EBM vcelku okrajová záležitost, spíš naopak. Dokonce si myslím, že většina současný scény je komerční až až a jakýkoliv posun k "mainstreamu" jen zabíjí spirit a osobitost. Jestli toužíš po světlech reflektorů, tak musíš přeladit na jinej hudební žánr nebo se odstěhovat do Německa. Přitom tam je to všechno jenom takový pozlátko... Ale někomu to stačí...
Kdyby ses chtěl podívat a nemusel trpět zbytkem pořadu - https://youtu.be/_mqO0tc6ewQ
Tyhlety nazory jsou tady porad. "Cesi jsou blbci, protoze nechodej na koncerty, zanr je malo videt, jak je mozny, ze media mlci, kdyz tu jsou Neubauten/242/FLA/{$KAPELA}, listky jsou kvuli tomu moc drahy a vubec v Nemecku je vsechno lepsi protoze tam chodi lidi, proc bych chodil do Prahy." Ale pak je zas spatne, kdyz si toho nekdo vsimne, protoze to neni ten pravej kvlt underground a nemuzeme bejt dost hipster. Se pak muzete divit, ze je scena mrtva, kdyz jediny co lidem odprezentujete je elitarskej gatekeeping hned zkraje na posledni(?) zanrovy webce. Nehlede na to, ze 242 teda fakt nikdy zadnej hyper okrajovej, antikomercni underground nebyli. Jak se rika, ptaci jsou chytry, zadnej z nich si nesere do hnizda.
Z mýho pohledu spočívají kořeny EBM scény či tvrdý elektroniky jasně v undergroundu/anti-establishmentu, což neznamená být nutně za každou cenu antikomerční. Většina úspěšných kapel, který se tím začnou živit, se během svý kariéry s "komerčněním" potýká a někomu to vyloženě vyhovuje a s postupem času po ničem jiném než mít čím dál širší publikum a víc prachů netouží. Německo je v tomto směru nejmarkatnější případ, kde kvantita vede nad kvalitou... Asi se neshodneme na tom, zda "scéně", která je leta ve stádiu klinický smrti, by prospěla nějaká propagace v mainstreamu nebo ne, ale s Top Star magazínem je to fakt úlet, sorry. Já prudím na ledacos, ale zrovna v tomhle názoru asi nebudu sám... Připadá mi to podobnej bizár jako remake Kapitána Demo v tom rozjuchaným pořadu na TV Nova.
Tak nějak, někteří to tu berou příliš vážně. Proto mi to v Německu přijde takové více normální a ... přátelštější. Ten pořad je sice hloupý, ale jak bylo řečeno, proč odmítat, když se tu o to někdo vůbec zajímá. Nejvtipnější mi přišlo přiznání té moderátorky ještě před vlastní reportáží, jaká "zásada" jsou F242 pro její dospívání :-) Začíná to někde v deváté minutě toho podivného pořadu a sledovat to je opravdu naprosté utrpení! Jsem rád, že nemusím žít životy "těch druhých".
Tvůj příspěvek zní ale hrozně schizofrenicky. : ) Já to sice beru příliš vážně, ale žádný utrpení jsem si na druhou stranu neprožil, protože jsem neměl potřebu to vůbec sledovat.
To bylo jemné upozornění pro ty, kteří to budou chtít sledovat z internetového archivu, až to tam bude ;-)
A ještě trochu OT, ale když už je tu ta diskuse. Dnes bude od 20:00 na slovenském Radiu FM http://www.radiofm.sk/ rozhovor s Key Headem (KIFOTH).

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.