Liebknecht - taneční projekt Daniela Myera - vydal svůj dlouhohrající produkt

Před pár lety Daniel Myer rozjel hned několik nových projektů a trvalo pár let, než u řady z nich dotáhl jejich studiové nahrávky do albové podoby. V letošním roce po více než pěti letech konečně vydává albový debut jeho taneční projekt Liebknecht.

Původně sólový projekt, poté duo s Rinaldo Bitem, dnes zase jednočlenná činnost Daniela Myera. To je v krátkosti historie fungování projektu Liebknecht, který se orientuje spíše než na EBM nebo dark popovou scénu, na temně taneční subkulturu, kdy jednou rukou bere EBM inspirace, a druhou z oblasti temného techna. Tak se projekt dlouhá léta prezentoval naživo, v posledních dvou letech konečně řada skladeb začala vycházet i ve studiové podobě. 

Po řadě EPček v letošním roce přišel na řadu dlouhohrající debut. Deska nazvaná "Produkt" vyšla už v létě v digitální podobě na labelu Hard Electronic. Tento týden pak digitální release doplnily dva vynily, na které Daniel umístil písničky z "Produkt" a na verzi v1.1 i v1.2 umístil jeden extra track. Vinyly vydal label ant-zen a sehnat je můžete ZDE a ZDE.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.