Propít se zombie apokalypsou? Zkuste to se Shaunem!

Propít se zombie apokalypsou? 20. října se o to pokusíme se Shaun of the Dead!

Každej den stejná rutina. Vyhrabat se z postele, opláchnout ksicht, natáhnout hadry smrdící včerejší knajpou a šourat se jako zombie do práce...Poznali byste vůbec, že propukla apokalypsa a mrtvoly táhnou ulicema? Není to jen obyčejný pondělí?

Tak přesně do takový otázky se trefuje kultovní komedie Shaun of the Dead z roku z roku 2004. Kdo jí neviděl, těžko se může prohlásit za fanouška zombie kinematografie. A kdo jí viděl, rozhodně doteď neměl šanci vychutnat si jí na plnej plyn kradenýho auta nevlastního otce, kterým porážíte jednu mrtvolu za druhou.

 

20. října nečekejte obyčejný kino. Zážitková projekce od teamu Suicide Popcorn se chystá na půl dne, těšit se můžete na soutěže inspirovaný nejlepšíma filmovejma scénkama, zombie speed larp, dárky a překvápka pro návštěvníky, focení se zombíkama, speciální mrtvolný pochutiny a grilování, tradiční atmosféru jako od Winchestera a samozřejmě náležitě opivěnou afterparty.

O co teda přesně jde?
Chystáme pro vás celoodpolední klání inspirované oblíbenými scénami z filmu. Ať už jde o mrtvolný šourání se nástrahama civilního života nebo boj o přežití ve zrovna propuklý zombie apokalypse. Soutěžící obdaříme tématickejma zombie dárkama a večer následuje náležitě opivěná projekce, gril a afterparty.

Co ten čas události, 14:00, není to blbost?
Ne. Suicide Popcorn opět svolává fanoušky, co si z atmosféry filmu chtějí urvat o dost víc, než jen chvilkový večerní dřepění před obrazovkou. I když na dřepění a pivka samozřejmě dojde!

Je třeba fyzická zdatnost?
Vůbec ne. Na rozdíl od poslední hardcore projekce Olověné vesty (video: https://www.facebook.com/suicidepopcorn/videos/1902154443447020/) je říjnový odpoledne se Shaunem chystaný spíš na model jeho sympaticky kulatýho parťáka a gaučovýho zevláka Eda.
Už jste někdy vraždili zombíka v sedě? Klidně si to k nám přijďte zkusit...

Co dresscode? Mám rovnou přijít jako zombík?
Stylovej oděv bude velmi vítán, ale na zezombení si počkejte do apokalypsy. Nejprve bude třeba v korporátní bílý košili (nebo tričku s límečkem) po vzoru Shauna přežít nudu každodenního života...
 

Suicide Popcorn presents: Shaun of the Dead
Sobota 20. října 2018, 14:00
Událost: https://www.facebook.com/events/1074617982687160/
Hoffmanův Dvůr, Vinořské náměstí 34, 190 17 Praha-Vinoř (30 minut metrem z centra)
Předprodej : 450,- zde


Film poběží v originálním znění s titulky
POZOR: Kapacita omezena pouze na 100 násvtěvníků

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.