Svoji aktuální desku přivezou do Prahy THE SPIRITUAL BAT!

Po více než třech letech se vrátí do našeho magií opředeného hlavního města italští alchymisté.

Na sklonku roku 2014 přivezli The Spiritual Bat svoje tehdy aktuální album „Mosaic“ do klubu Basement, který byl svého času domovem netopýřích Batsave sletů (report najdete ZDE). Stejně jako na jeho předchůdci, debutu „Cruel Machine“, na něm těžili z deathrockových kořenů, které však dostávají v jejich podání úplně jiný rozměr. Už kvůli svéráznému stylu hry slepého kytaristy Daria Passamontiho, pro daný hudební styl netradičně pomalejších temp, které si dávají záležet na atmosféře, neobvykle technických bicích či školenému zpěvu charismatické Rosetty Garri. 

 


The Spiritual Bat - Escape



Nové album „Your Own World (And the Vision of Sound)“ se kvalitou úspěšné „mozaice“ minimálně vyrovná. Navíc je vystavěno na mohutnějším a současnějším soundu, který ještě umocňuje majestát a přemýšlivost tvorby mágů z Frosinone. Fans se tak znovu mohou ponořit do důvěrně známých, promyšlených kouzel jako v „Your Own World“ či v „A Cure“. K dostání jsou však i svižnější kousky jako „Guilty“ nebo „Killing“, je tedy jasné, že ani tanečníci neumřou nudou. 

Alchymistické rozjímání se tentokrát odehraje 9. 3. 2018 ve strahovském Klubu 007 a jméno supportu a cenu vstupného ještě upřesníme. V pauzách vás bude obšťastňovat od DJského pultíku Sanctuary.cz crew.   

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

... tak to je skvělá zpráva !!! Zbožňuji je ....

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.