=UKONČENO= Vyhrajte volný vstup na EBM večírek s Absurd Minds, KIFOTH a Terminal State

Jak že je to dlouho, co se Absurd Minds, K.I.F.O.T.H. a Terminal State naposledy objevili v Praze? Ano, v případě prvních osm roků, druhých sedm let, u posledních pak "pouhé" čtyři roky - tedy až příliš dlouho. O to větší radost nám dělá zpráva, že všechny tři sdružení si budeme moci vychutnat v rámci jednoho EBM večírku, v pražském klubu Underdogs' Ballroom. A to už příští sobotu 25. listopadu. Pokud nechcete platit vstupné a rádi byste si koncert užili, nabízíme vám jedinečnou možnost vyhrát lístek v naší soutěži. Stačí správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít štěstí, že budete při slosování správných odpovědí mezi dvěma šťastlivci, které touto cenou podarujeme. A teď už soutěžní otázka:

Která domácí kapela předskakovala Absurd Minds před osmi lety v Praze?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do úterní půlnoci (úterý 21. listopadu do 23:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "ABSURD MINDS". Výherce zveřejníme během středečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kdo vyhrál?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.