Messer Chups v Praze předskočí divoši The Maggie’s Marshmallows

Letošní tanec zombií rozpoutají nejprověřenější mistři a mistryně rokenrolového umu. Kromě čarokrásné baskytaristky Zombierelly a ruských Messer Chups se klubem prožene i sličná Meg společně se sígry The Maggie’s Marshmallows

602512 10151048817514631 919146189 n

Pražská trojice díky loňskému debutu přitáhla na domácí scénu chybějící vlnu ramonsáckého rokenrolu říznutého šedesátkovým žvýkačkovým popem a záhrobním odérem strážce Krypty. Pokud vám lahodí čarodějné psychobilly, ostřejší koktejly na surfové pláži a výrazné zpěvačky, předskok The Maggie’s Marshmallows si rozhodně nenechte ujít.




THE MAGGIE'S MARSHMALLOWS - I WILL NEVER DRINK AGAIN

 

 


Na vrcholu večera se v pokračující vlně krvavého surfu sveze jiná trojice. Po třech letech se do hlavního města vrátí svůdná krasavice Zombierella, kytarový superhumanoid Oleg Gitaracula s ďábelsky rychlými riffy i napomádovaný bicák Boris Israel "Bisfer". Odvrácená strana galaxie nezná větších znalců hororového kumštu, než jakými jsou petrohradští Messer Chups, headlineři letošní Zombie Walk afterparty v klubu Rock Café.



Messer chups -Shandor Diabolikov

 

 

Messer Chups dokázali za čtvrt století na scéně překonat status kapely a stát se vlastním náboženstvím. Přesněji řečeno náboženstvím ozvěn ze záhrobní říše, které úspěšně zaznamenali i na své poslední desce "Church of reverb" z loňského roku. Skladby jako "Rockin´ Zombie", "Zombie in a Mini Skirt", "El Zombierello Vs. Octopus Man Attack" nebo celé album "Zombie Shopping" jasně dokazují, že Messer Chups mají na pochodu oživlých mrtvol své nezpochybnitelné místo. Každému, kdo se odváží sestoupit hlouběji do nitra letošní zombie afterparty, tak proženou útrobami pekelnou dávku elixíru namíchaného z Elvisova burákového másla, otráveného vína Vincenta Price a bublajících koktejlů Tiki baru z druhého břehu.




mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No toto! =) Velké díky CZS, tohle je sestava snů!!!!! =) nemůžu se dočkat =)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.