Švédové připravili o víkendu pro fanoušky EBM dávku old schoolu

Pokud jste neměli zrovna, co dělat tuto sobotu, mohli jste ve volném čase zaletět třeba do Stockholmu. 

A proč vlastně? Nabídka byla jasná. Konal se zde Bodyfest – ukázka staré dobré elektronické školy, která u některých kapel koketuje s elektro punkem.  Tento nezapomenutelný večer pro fanoušky obstaraly kapely Container 90, Spark!, Pankow, Pouppée Fabrikk, The Neon Judgement a jako  headliner večera byli  Das Ich. Mimo kapely Container 90, která to rozbalila na tzv. malé stage v úplném začátku, zbytek kapel si zařádil na velkém pódiu. Večer to byl pro účastníky dlouhý, jelikož celá akce odstartovala již v půl páté odpoledne a všechny čekal dlouhý maraton.

Veškeré kapely, jak jsme se dozvěděli, předvedly výborné sety a celý fest měl atmosféru. Za zmínku stojí zajímavost, že s Pouppée Fabrikk si to rozdal jako vokalista i Stefan Nilsson ze Spetsnaz a Stefan Ackermann měl velmi emotivní vystoupení se svým uskupením Das Ich, které všechny ten večer podmanilo.

 

 

Návštěvnost byla hojná, přes 500 nadšených šílenců si zablblo ve stockholmském klubu Nalen. Jen afterparty, která byla umístěna na malou stage, už přece jen byla večer těsná, aby všechny rozjeté partičky pojala. V závěru večera si všichni slíbili, že příští rok si dají „opáčko“, neboť  se letošní Bodyfest extra povedl.

Děkujeme za stručné zpravodajství kolegům z Německa, kteří si do Švédska odskočili zaskotačit.
 

The Neon Judgement - Miss Brown LIVE @ Bodyfest 2013

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.