=UKONČENO= Soutěž o 10 míst na Meet & Greet s Hocico!

Mexická harsh legenda přijede po dvou desetiletích existence vůbec poprvé do České republiky, aby zahrála ve čtvrtek 28. února v pražském klubu Rock Café.

 

 

hocico_prague_2013

 

I tentokrát pro vás máme speciální nabídku: Deseti z vás umožníme vstup na uzavřené setkání, během kterého bude kapela k dispozici na společné focení či prostý pokec. POZOR! Podmínkou pro vstup na tuto 'Meet & Greet' session je platná vstupenka na večerní koncert!

Pokud vás nalákala tato jedinečná možnost, zkuste odpovědět na následující soutěžní otázku a doufejte, že budete vylosováni:

 

Při jaké příležitosti se v Praze na pódiu představil frontman Hocico Erk Aicrag?

 

Své odpovědi posílejte do čtvrtečního poledne (čtvrtek 21. února do 12:00 hodin) na adresu redakce@sanctuary.cz. Uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "Hocico - Meet & Greet". Výherce vylosujeme a vyhlásíme během čtvrtečního odpoledne, výherci budou následně e-mailem obesláni s instrukcemi ke vstupu. Hodně štěstí v soutěži!

Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.