Hodinový set The Cure ve čtvrtek v éteru Českého rozhlasu

Český rozhlas - Radio Wave vám tento čtvrtek od 20. hodin nabídne téměř hodinový set Roberta Smithe a jeho The Cure z letošního festivalu Roskilde.

Roskilde_Festiv3

 

Ve čtvrtek 27. září na Stagei Radia Wave nabídneme koncert slavných The Cure. Nesmrtelní The Cure v čele s bubákem Robertem Smithem letos vyrazili hned na 14 velkých letních festivalů.
Pokud jste se na žádný z nich nedostali, nevadí. Díky píli kolegů z dánského veřejnoprávního rozhlasu vám nabízíme 50minutový výsek jejich vystoupení z místní monstr přehlídky v Roskilde. V posledních letech vydávali The Cure nová studiová alba vždy ve čtyřleté periodě. Tentokrát si ale budeme muset na novou desku počkat déle (pokud se jí vůbec dočkáme).
Robert Smith se v rozhovoru pro NME nechal slyšet: „Abych byl upřímný –pokud máme ještě něco vydat, musí to být opravdu dobré. A pokud budu toho názoru, že to dobré není, tak to prostě nevyjde.“

Wave.cz: Ve čtvrtek 27. září na Stagei Radia Wave nabídneme koncert slavných The Cure. Nesmrtelní The Cure v čele s bubákem Robertem Smithem letos vyrazili hned na 14 velkých letních festivalů.


Pokud jste se na žádný z nich nedostali, nevadí. Díky píli kolegů z dánského veřejnoprávního rozhlasu vám nabízíme 50minutový výsek jejich vystoupení z místní monstr přehlídky v Roskilde. V posledních letech vydávali The Cure nová studiová alba vždy ve čtyřleté periodě. Tentokrát si ale budeme muset na novou desku počkat déle (pokud se jí vůbec dočkáme)

.Robert Smith se v rozhovoru pro NME nechal slyšet: „Abych byl upřímný –pokud máme ještě něco vydat, musí to být opravdu dobré. A pokud budu toho názoru, že to dobré není, tak to prostě nevyjde.“

 

Vysílání Radia Wave můžete naladit zde

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.