Moravský industriální festival odhaluje další hlavní hvězdu

A není to nikdo menší než kultovní slovinský projekt 300.000 V.K!

MIF 2012

Pokud máte rádi experimentální, průkopnickou elektroniku a dosud jste s nákupem lístků na letošní Moravský industriální festival váhali, máte vyřešeno. Nechali byste si snad protéct mezi prsty příležitost vidět hlukovou divizi Laibach Kunst? Tu založil Dejan Knez už roku 1981 a pojmenoval ji opravdu příznačně – 300.000 kilometrů za sekundu je totiž rychlost světla a zkratka "V.K." znamená "verschiedene Krawalle" – různé nepokoje.


300.000 V.K se ve své tvorbě obracejí třeba k biblickému vnímání dualismu dobra a zla, k momentům věčnosti, analyzují informační budoucnost a dávají lidskou formu konceptům vzdálených a nepředstavitelných kosmických systémů. Koncem roku navíc po šesti letech projekt vydá nové album "Dark Side of Europe", takže budete mít výjimečnou příležitost tento zatím nevydaný materiál ochutnat přímo od zdroje.

Až do konce srpna navíc šanci pořídit si v našem předprodeji vstupenky na Moravský industriální festival za speciální cenu 300 Kč, do konce září za 350 Kč, na místě je seženete za 400 Kč. Ani to ale za takhle silnou soupisku rozhodně není moc.



300.000 V.K. - Transcendental Storm

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.