=UKONČENO= Soutěž o dva volné vstupy na 11.Strangefest

Jedenácté pokračování kultovní pelhřimovské akce se nese ve znamení čísla 11. Letošní Strangefest se koná v pátek 11.11.11 v klubu Stará tiskárna a zahraje na něm znovuobnovená legenda Oceán, českobudějovičtí Jerusalem, pražská formace Sunsin a domácí Strangeday. Následnou afterparty zajistí DJs Hades & Bruta.

 Dvěma v zás nyní nabízíme možnost navštívit akci zcela zdarma. Stačí mít štěstí při losování a správně odpovědět na soutěžní otázku, kterou připravil frontman Strangeday, StrangeM:

 

Kolik vypil frontmen strendždej pelhřimovskejch piv vo rekordech v roce 2010?

začátek konzumace pátek - 14:00, ukončení v sobotu 02:00, zahájení druhýho dne v sobotu 10:00, ukončení neděle 02:00

do toho běžnej život jako programy na námku, koncerty, vohňostroje, snídaně, špičkovej srnčí gulášek k vobědu na tenýsku, rande, večeře, spánek - abyste si nemysleli, že jenom seděl a pil
 
1)      míň jak dvacet
2)      dvacet až třicet
3)      třicet až štyrycet
4)      štyrycet až padesát
5)      je to nukleární hovado a eště víc

 

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „Strangefest“ na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do čtvrteční půlnoci (čtvrtek 10.11. do 24:00). V emailu uveďte své občanské jméno, které bude v případě úspěchu zapsáno na seznamu hostů. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.