Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Dva rozhovory čekají posluchače 148 dílu pořadu Dark Wave. Nejdříve vás skrze interview pozveme na křest druhého alba rockových pábitelů Bratrstvo Luny (5. května, Futurum), abychom se pak přemístili za elektroniky Depressive Disorder, kteří po dlouhé pauze a personálních rošádách vydávají nový singl a zároveň tuto sobotu 7. května nahrávají své první live DVD v brněnském klubu Favál. I o tom si budeme povídat telefonicky přímo s kapelou.

Z aktualit, které budou tentokrát v defenzívě, prozradíme informace o návratu kapely Crime And The City Solution, rekapitulaci Sol Invictus a přicházejících nových deskách Necro Facility a Krystal System. V Démantu vzpomeneme na italsko-něměckou dvojici Pankow a z nových desek představíme peckou přírůstky u The Silence Industry, V2A, Amnistia a Fliehende Stürme. Na závěr vás pozveme (mimo už v rozhovorech anoncované) na koncerty znovuvzkříšeného Oceánu, Skrol a další stylové párties.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).


Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.