Batcave Party Vol. 2

...již tento pátek...
Zdroj: www.darkentries.wz.cz

A je tu další Batcave Party, která proběhne 7.11. 2008 opět v klubu Styx v Praze. Znovu se na vás chystá DJ Shadow se širokým výběrem ze stylů batcave, gothic rock, post-punk, deathrock, new wave, cold wave, psychobilly a dalších souvisejících žánrů, z kapel například: Joy Division, Bauhaus, Christian Death, The Sisters of Mercy, Siouxie and the Banshees, Specimen, Ausgang, Sex Gang Children, Fields of the Nephilim, Public Image Ltd., Clan of Xymox, The Cure, Alien Sex Fiend a mnoho dalších. Zaznějí staré známé pecky i nové věci hodné pozornosti, spolu s videoprojekcí klipů a záznamů kapel výše uvedených žánrů. Takže se všichni sejdeme ve Styxu, očekávejte další pořádný oldchoolový nářez!

Batcave Party Vol. 2
7. listopadu 2008, start 21:00
Praha, club Styx
Vstup: zdarma

Varování: Upozorňujeme případné návštěvníky, že metal a EBM se nebude podávat, tudíž neručíme za případné posttraumatické následky způsobené neschopností zvládnout absenci těchto žánrů.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

to bych mohla i dorazit : ) nebráním se těmto stylům, jinak to upozornění je fakt pěkné :DDD ;-)
Lili: Jo, to bylo už minule.. a jaksi to vyvolalo hromadu zapšklých reakcí :D. Tak snad tentokrát to lidi vezmou s nadhledem ;-).
já jsem také metalistka - ale v hudbě dost tolerantní, a klíďo si poslechnu i něco jiného - a na tuhle akcičku se těším :-) jsou holt metly, které to i pobaví (jako to upozornění) nebo metly, které to urazí - mne to pobavilo ;-)
Já jdu takýýýýýýýýýýýýý :-D
Snesu absenci EBM a dokonce se i těším! ;-) :-))
škdoa že nebudu moct přijet T_T, opět celej víkend na brigádě T_T
A já dorazím také.. :-)
No řekněte, co jineho mi zbývá?:D Samozřejmě že dorazim...:-)
me se tam enchce samotnymu =)
byl sem dorazen ttam take :-D
Konecne jsem nahazel fotky do galerky http://galerie.sanctuary.cz/thumbnails-98.html
bylo fajn vidět zase pár známých,akorát teda už při příchodu do Styxu jsem se zarazila jestli jsme se nesekly a nejsme omylem třeba někde na 80s :-) :-) <br />Backstreet boys byli první co jsme slyšely , Falco , Aha.... <br />Od The Cure Friday im in love, SOM - Temple of love , Joy division - Love will .... , Siouxsie - Israel a podobný notorický záležitosti... :-) <br />No budiž,ikdyž doufám že ty Backstreet boys byli jen recese :-D :-( :-D <br />Kamarádce jsem slíbila že uslyší určitě to co nikde běžně na akcích neslyší ,radši už nikdy nic slibovat nebudu :-D<br />s jedničkou srovnávat nemůžu neb jsem na ní nebyla,tak věřím že trojka nás přesvědčí že Batcave párty voní atmosférou batcave ...:-)
no ikdyž teda je fakt že jsme přitáhly až po půlnoci tak nevím jestli můžu na tohle téma moc držkovat ,třeba se předtím hrálo jinak :-) ale nedalo mi to no..
[13]bohuzel nehralo mela jsem z toho uplne stejne pocity ale nechtela jsem byt prvni kdo to zacne resit 8-)
Tak to je pak docela smutné. <br /> Atmosféra a muzika té doby mě pohlcuje a je mi fakt moc blízká ( určitě nejen mě ) ,o to víc jsem se na tu párty těšila,tím spíš když mi jednička utekla a těch akcí tady navíc tolik není .... a skoro mě mrzelo že tam jdem tak pozdě ...<br />To co se tam hrálo samozřejmě ráda slyším,neříkám že ne ale na akci s názvem Batcave párty mě tohle příjde skoro do nebe volající... <br />Pokud by v tom samozřejmě nebyla ona zmíněná recese ,ikdyž v takovým množství už bych tomu že jde o recesi skoro ani nevěřila...<br />Na jednu stranu jsem ráda že v tom pocitu nejedu sama , na stranu druhou mě to je tím víc líto... <br />Možná jsem ale úplně mimo mísu a celý jsem to jen nepochopila... <br />Pak mě ale asi trojka vůbec nezláká nebo nezbývá než se smířit asi s tím že to bude o tom že člověk potká zase jednou pár známých a poklábosí nebo zapaří na oblíbenou muziku,která ale nijak moc nesouvisí s názvem akce... <br />není to docela škoda ?
[15] souhlasim s tebou i ja se nestacila divit s batcave to melo spolecneho jenom nazev jinak se hralo uplne to same co se hraje uplne vsude na aftrparty po jakemkoliv gothickem koncerte. tedy ne vsude. backstreetboys a michaela jacksona jsem slysela na gothic akci prvne. to je fajn hudba na oslavu narozenin a tam je i recese legracni ale proc se tomu ma rikat batcave party nevim to si muzu skoro pustit evropu 2 nebo jit na 80 party. ten pocit mam take
[16] souhlasim s tebou i ja se nestacila divit s batcave to melo spolecneho jenom nazev jinak se hralo uplne to same co se hraje uplne vsude na aftrparty po jakemkoliv gothickem koncerte. tedy ne vsude. backstreetboys a michaela jacksona jsem slysela na gothic akci prvne. to je fajn hudba na oslavu narozenin a tam je i recese legracni ale proc se tomu ma rikat batcave party nevim to si muzu skoro pustit evropu 2 nebo jit na 80 party. ten pocit mam take
[17]<br />bohužel taky s Tebou souhlasím..<br />Je mi jasný že není člověk ten aby vyhověl všem....o DJ to samo platí jakbysmet .... ale pak je to přesně jak píšeš.. nic hlubokýho to v člověku nezanechá... <br />Jediný co by DJ snad omlouvalo je fakt že hrál na přání...<br />No nic, asi dostanem za ty srdceryvný projevy brzy zjebáno ....<br />Třeba naopak na Batcave párty na Slovensku jsem slyšela samou chválu,ale to je asi věc názoru jen si říkám proč tyhle akce nejde sladit i u nás ,tím spíš když je jich tak málo....<br /> v souvislosti s tím mě napadá myšlenka proč pořád slyším jak je to venku o něčem úplně jiným ..... atmosférou, hudebně ...začínám se přistihovat že takhle držkuju poslední dobou taky,pořád jen doufám že neoprávněně-....
Koukam, ze to nekdo uz resi a ja si rikal, jeslti se mi to nezdalo.zdrzel jsem se asi jen hodinu, doufal jsem, ze vazne uslysim neco vic z gothic undergroundu a tak, ale co to tam proboha pousteli za sracky??? Vypadnul jsem po tom prisernym synthpopu. Jako dobry,chapu ze to nekomu pripada jako prdel,ale proc to teda delaj pak pro lidi a ne pro sebe jako nejakou narozeninovou party???!!! Priste uz nejdu
Chm, no zajimave ohlasy.. nikdo nikoho zjebavat nebude... ALE... Bakcstreet Boys byla SAMOZREJME RECESE, koho snad napadlo neco jinyho, je mi ho lito.. lidi lidi, trochu nadhledu ;-) Taky je mi lito tech, kteri si z te akce zapamatovali jen tohle a vidi to v tom neco negativniho, protoze na tyhle recesni veci tam parilo dost lidi. A jste si jisti ze jste byli na spravne akci? Protoze na minule byl uplne stejny DJ s uplne stejnym repertoarem a ke konci hral dokonce Johnnyho Cashe a Queeny, a nikdo si nestezoval. Dyt i Sam jistou dobu mel nejaky svuj blok.. Je fakt ze i ja sama mam vuci chovani djingu na ten vecer vyhrady, ovsem nemuzu nikomu prikazat aby cely vecer sedel u ntb a ani se ztama nehnul. Ty hitovky co jste slyseli (a ted nemam vubec tuseni co z toho mely byt sracky jak psal Formal) byly vysledkem toho, ze si nas DJ proste zdrimnul (a videli jste nekdy Shadowa spat? Vazne nemel nikdo to srdce o budit :D) to chcete akci, kde se bude celou noc hrat jenom 45 grave? To by tam asi tezko nekdo zustal ;-) <br />Pokud jde o Batacve Partzy na Slovensku, tak za A je ta akce dnes uz na uplne jine urovni a za B, na nasi BP jsem az na tohleto slysela taky samou chvalu, tak nevim lidi ;-)<br />No ale pokud jste byli zklamani a na dalsi akci neprijdete.. uprimne receno za sebe na muj vkus tam bylo az moc lidi, takze... ;-)
Tak tedy musím říct, že nesouhlasím se slečnou Sirael a to především v tom, že celou dobu hráli pořád stejně. Prosímtě, byla jsi tam od začátku? Já ano a nutno říci, název "batcave" byl zcela místný;-)<br />A co se těch recesí týče, byla jsem to já, kdo si řekl o Backstreet Boys, a pokud jste si nevšimli, na BB tančilo snad nejvíce lidí;-) <br />Ono udělat batcave party u nás v ČR není jen tak, zkuste najít schopného DJ který má takový přehled o kapelách, jaký si asi představujete, buďme rádi alespoň za toto. A ano, hrálo se hlavně na přání, proto si troufám říci, že ta akce tolik bavila a "neumírala" jako některé jiné akce...<br />Nevím co Vy si představujete, že se bude hrát u nás [zdůrazňuji U NÁS] na batcave party, ale dle mého tam všechny "batcave" kapely zazněly;-) <br />A pro pana "FormalMAna", příště než něco odsoudíš, zůstaň tam déle než 10 minut, ano? ;-) <br /><br />Takže celkově za mě je hodnocení akce 90% A říkejte si kdo chcete, co chcete, mě a určitě spousty dalším se to líbilo. ;-) Enjoy!
NEvim kdo tam presne hral a ejslti tam byl nebo ne, proste jen vim, ze jsem se naladil na osumdesatkovy underground, batcave, postupnk atd. a kdyz jsem tam s nadsenim dorazil zrovna hral nejakej prisernej synthpop a behem hodiny se to vubec nezlepsilo. Kamos mi pak rikal, ze tam prej pak chvili zahralo i nejaky psychobilly a deathrock,tak to byhc ocenil, ale rozhodne to nebylo za moji pritomnosti.......No ale kdyz rikas, ze nestojite o tolik lidi, tak to aspon ulehcim,tady uz se vazne neobjevim
Formale, tobe by vazne bodlo trochu zivotniho nadhledu, fakt ;-) pokud vim tak nikdo nerikal ze nestojime o tolik lidi, ja jsem jen napsala jak to vnimam a ja a o me je znamo ze moc lidi pohromade mi nedela dobre ;-)<br />dokud se tady neobjevila tato debata, cetla jsem jen same pozivitvni ohlasy, takze tohle tady jako proste jinej nazor (az na to teda ze vazne nevim zeby se tam cely vecer hrale furt to stejny), no boze, se z toho prece nesesypu.. kazdemu se clovek nezavdeci, to je stara znama vec a nikdy se nezmeni, takze se o tu zmenu ani nebudu snazit ;-)
Nemusíme chodit daleko - stačí si přečíst příspěvky pořadatelů před první "Batcave party v Čechách" (uvozovky jsou skutečně na místě). Tam se do krve obhajovala "čistě oldschool akce, první svého typu v Čechách" :-) . Nerozumím, proč je v upoutávce varování před absencí EBM a metalu, když tam potom zazněly takovéhle skladby. <br />Přeji příjemnou hru na "batcavery" :-D :-D A příště prosím nazvat 80´s + 90´s Party (ale to asi není dost cool, že) :-) :-)
Jo, to je presne ono. Taky jsem procital vsechny prispevky k prvni Batcave, protoze sem na ni nebyl a pripada mi, ze najednou se ohanite nejakou nadsazkou a rikate mi,abych mel zivotni nadhled?! ale pritom vsechno z vasi strany pusobi strasne moc ortodoxne! hrat se bude jen oldschool a zadny ebm,zadnej metal, opovazte se nekdo prijit s pranim zahrat nejaky electro....... A pak si tam delate disco 80s party. Prosim,nic proti tomu nemam,ale myslim,ze takovejch akci je tady plno a kdyz uz teda chcete bejt NATOLIK OROGINAL s jedinou PRAVOU batcave party tak tam aspon do prdele hrajte batcave ne?
no jo, ja cekala kdy se to objevi... nephilime, komentuj prosim akce, na kterych jsi byl, nekomentuj neco jen proto, ze se nejspis zrovna nudis a mas nevysvetliutelnou tendenci do me jebat, a neposuzuj jakesi prispevky na zakladne vlastni zaujatosti, sve osobni problemy si res jinde ;-) <br />batcave se hralo vic nez dost, to potvrdi dost lidi.. a ze se hralo i neco jineho? No ano, hralo, ale az nejak po pulnoci, kdy uz lidi zacinali usinat, tak to chtelo trochu rozbourit.. nemuzu za to, ze jste proste prisli ve spatny cas ;-) me taky treba vadilo ze tam bylo malo alien sex fiend a to se mam z toho po***t? Pokud z nasi strany pusobi neco ortodoxne, tak to proto, ze mate tendence to tak odebirat, ne proto, zeby to tak vazne bylo ;-) lidi, klidek, pohoda, sranda, v klidu, o nic neslo a o nic nejde, dejte si cajik, cigo, pustte si relaxacni hudbu a hlavne nereste kraviny ;-) <br />(zajimalo by me proc se cokoli spolecneho s DE kritizuje dycky na CZS... chm, chm, zajimave, opravdu...)
akce byla jaka byla a hodne lidi se bavilo.. ti co se nebavili proste a jednoduse mohli odejit, nikdo je tam nedrzel nasilim.. o zabavu slo a zabava to byla, ja nevim zda existuje nejaky kodex na gothic akce, ze tam musi byt vsechno presne nalajnovane, vse spravne temne, playlist predpripraveny uz pul roku dopredu a hlavne se tam nejspis nesmi nikdo ani zasmat nad vtipnym videoklipem, jinak bude proste konec.. byla to batcave party a batcave se tam hralo vic nez dost, to jsme uz napsala o patro vys.. nejsem pysna na to, ze tam zaznel kraftwerk, ani ze jsem v polospanku a polonapita nejakym zazrakem hodila do playlistu bm (asi se mi proste v ty ranni hodiny nechtelo s tim metlou hadat), ale ted uz s tim tezko neco nadelam, pro priste uz to nedovolim (ano, jsem strasne zla a oskliva a ORTODOXNI).. ale muzete mi prosim teda jeste vysvetlit, proc minule Johnnyho Cashe ani queeny nikdo nekritizoval? Ba naopak se lidi ptali zda pan Cash zazni znovu? On cely tenhle "velky" problem bude spocivat asi v necem jinem, moji mili zlati..;-) (ps: cekam kdy jedinci, co se snazi mit papent na oldschool zacnou nadavat na infantilni bublifuky na zlych UG gothic akcich ;-))
Hezka diskuse :D Je fakt, ze zezacatku hralo undroše az az, ale to tam jeste nebylo moc lidi...Jinak bych chtel jen vyvratit to mylny tvrzeni o kritice pouze tady - mam dukaz, ze se to resilo i na Cavernu :D <br />"Napsal: vampire queen v 19. 11. 2008, 23:30<br />Nejde jen o tři skladby, ale o A-ha, Eurythmics a další. Tohle není recese a rozhodně ani batcave. Omlouvej si tuhle osmdesátkovou party jak chceš, ale batcave to nebylo ani náhodou. Co řekneš na tohle?" Takze pozor! My tady zadny zlokritizosatanovo seme nepestujeme:D:D<br />
[28] O Eurythmics jsem si řekla :-)) tak to se jdu kouknout i na cavern :P :D <br /><br />O žádnem EBM a electru nevím, že by se tam hrálo. Krom asi jedné písničky na přání. -_-
[26] 1. Bez Tvého dovolení budu dál komentovat co chci a jak chci, kapišto ? <br />2. Pobavil mě Tvůj alibistický přístup k věci ve stylu "my jsme udělali botu a může za to CzS" :-D<br />3. Pozastavil jsem se nad repertoárem, jako to udělalo pár dalších lidí tady i jinde. Neodpustil jsem si to ale hlavně kvůli tomu, že se u této akce zdůrazňovala ortodoxnost repertoáru. Faux Pas tedy není na mé straně, ok ? <br />4. Piš si dál, co chceš, je mi to vcelku buřt. Stejně to vždycky z Tvé strany skončí u urážlivých komentářů.
[22]<br />myslím že je vcelku normální a přirozené že každý máme na tuhle akci jiný pohled a názor - myslím že už jsem to tady někde psala : sto lidí,sto uší,sto názorů - na tom fakt nic není,včetně debaty která třeba vyústí v ostřejší rozpory, někdy se to stává...<br />Nejsmutnější mi ale příjde když pořadatel nebo DJ řekne že na jeho (její ) vkus tam bylo lidí až moc...<br />Pak už snad není fakt co dodat.... <br />Na další Batcave party se stejně jako ty na 101% neobjevím...<br />Ono je to samozřejmě jedno. <br />Podotýkám že si to neberu nijak osobně ,každopádně na tohle už nahled neexistuje.... Takovýhle vyjádření jsem skutečně ještě nikdy nikde nečetla ....
[27] Já jsem se taky bavil, i když z hudby jsem nebyl sto něco zaregistrovat. Podle mě to byla "Batcave" party, byla cíleně zaměřená na určitou skupinu lidí, která by měla být schopná takovou hudbu přijmout. <br />Pro příště by se měla buď přejmenovat a hrát takovýto repertoár, anebo zůstat u názvu Batcave a hrát ortodoxní úžasnou hudbu. (k této variantě bych se přimlouval) Recese ano, ale až někdy k závěru. (já jsem chtěl pustit Haničku Zagorovou :-) Co se týče osoby DJ moc povolanějších osob tady není. ;-)
[31] Naprosto souhlasím se Siouxsie - tenhle pohled mě zvedl ze židle. Člověk dělá akce pro lidi proto, aby jich přišlo málo? Tak to mělo být potom označované jako "private party" a pak by člověk nic nenamítal ani na, již zmiňované, Backstreet Boys.
[33] A vás třeba nenapadlo to, že to tak Onnea nemínila? Mínila tím třeba to, že tam bylo "až moc" lidí z jiné "scény"... Třeba na mě tam nějaký týpek vybalil, že se dozvěděl, že to měla být electro párty a že chce zahrát electro a pořád s tím otravoval a stejně tam zůstal i když se mu to nelíbilo... <br />A taky upřímně mne překvapilo to, že pár těch metalistů tam bylo. :-?
Jen krátké celkové vyjádření, v čtení všeho co zde je mi brání lenost: když jsem hrál oldschool směsku velikánů ála Gang of four, Killing joke, Birthday party, Alien sex fiend, Bauhaus, Lords of the new church a pod ->stížnosti, když hrál punk/psychobilly set Sama, stížnosti, na směsku new wave a synthpopu zase stížnosti zde(byť se lidi zjevně bavili), na směs moderního i oldschool deathrocku také stížnosti. Otázka tedy je - co hrát k spokojenosti všech? Preferuje-li někdo starou školu, pak je dobré při ní nesedět jak pecka a potom se divit, když začne hrát tanečnější nová vlna pro rozhýbání lidí. Dvě poznámky: ne, ebm fakt nehrálo, pokud nepovažujete DM za ebm. Poznámka druhá - nevím v čem je new wave a synthpop v rozporu s batcave party, vždyť např. Marc Almond byl jedním z nejoblíbenějších tamních umělců. A jen tak pro zajímavost - co mrknout na playlisty bratislavské Batcave párty - pokud někdo nepochybuje o kompetentnosti Dje jako je Mary0. Otázka položená výše je čistě řečnická, odpověď nečekám, navíc při frekvenci mých zdejších návštěv by se ke mně pravděpodobně ani nedostala. Přeju hezký den ;-)
Sice jsem tam nebyl, tudiž nemůžu soudit, ale vím jak se to říká. "Po bitvě je každý generál".
dve veci - 1. myslim ze na te akci bylo dost lidi, co tam vlastne ani nemeli co delat, jen sedeli a cumeli. Takovi lide mi rozhodne na akci na nalade nepridavaji. Minule bylo lidi min, ale byl jiny TYP lidi, proto si i myslim, ze byla lepsi atmosfera. O tohle slo. Pokud ste si to vylozili nejak spatne, je to vas problem, ne muj. Urazene deticky, kteri zavani tupym pop-xenofobnim metalismem nechce na sve akci myslim nikdo ;-)<br />2. shadow vse vysvetlil naprosto presne, dokud si lidi budou umet jenom na vsechno stezovat, nic se nezmeni. <br />jo a Pezi, na cavernu BP kritizovala osoba, ktera tam kritizuje vsechno ;-) nemyslim si ze tady neco pestujete, jen mi to proste prijde zajimave.. ale co uz, to je ted jedno. Bych to prestala resit raci :D
Onnea: To ja nevim, zas tak jsem to neprocital, jen jsem tam mrknul na nazory na BP a nasel tohle tak to jsem placnul jako hrdou obhajobu :D Shadow: Neco bych napsal, ale za a) jsem taky linej a za b) stejne by sis to prece neprecetl, protoze sem nelezes :D .......................jinak co se tyce navstevniku, musim teda z toho co jsem vypozoroval na akcich rict, ze me nejvic serou takovy ty lidi co jsou zvykli kazdej patek jit do klubu, takze je nezastavi ani nic jako Batcave party, EBM party nebo horor p*rno kikini bikini whatever party a pak tam sedi, nevrle komentujou okoli, motaj si travu a cumi tim svym "kde je sakra nejakej drumec" pohledem...to uz jsem zazil v nekolika klubech a ve Styxu je to extrem..

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.