Prague Gothic Treffen Vol. 2 - Sanctuary Night, novinky

Aneb, na základě Vašeho hlasování a našich možností jsme stanovili datum a další podrobnosti našeho setkání příznivců gotické subkultury...
 


Ano, uznáváme, teď jsme toho o pokračování naší loňské, víceméně úspěšné akce Prague Gothic Treffen moc nenamluvili, ale to ani v nejmenším neznamená, že se nebude konat. Právě naopak, je na čase, abyste se dozvěděli vše, co v současné době víme, takže:

**KDY** - z ankety vyplynul jako nejvhodnější měsíc pro pořádání PGT 2 červen, a vzhledem k naplánovaným akcím, byla nejvhodnějším termínem zvolena **sobota 23. června 2007**, tak si pište do diářů ;) . Datum je definitivní, neboť tento víkend je prozatím jediný, který se nebude s něčím krýt, a sobota byla zvolena kvůli mimopražským, kteří budou mít celou sobotu na to, aby se dopravili na místo. A kam to bude?

**KDE** - dlouho jsme vybírali a i když z ankety vyplynulo, že by vám mírné vstupné nevadilo, platit vyloženě hudební klub nám přišlo neekonomické a nadbytečné. Navíc, "gró" akce nemá být ani tak koncert, jako spíše SETKÁNÍ (viz. odstavec **CO**), proto jsme se rozhodli pro prostor JET Klubu na Žižkově (Orebitská 5), kde nám vyšli vstříc (včetně trvání akce do ranních hodin), sklepní prostory vypadají dobře, a příjemným bonusem je možnost se tam najíst a letní zahrádka, kam můžete chodit inhalovat čerstvý vzduch. Nenechte se odradit, Jet Club je sice oficiálně zařazen mezi techno/house kluby, ale už tam hrál i nějakej crust a grind, takže proč by to neuneslo trochu gotiky ;). I když to vypadá, že jsme zvolením tohoto prostoru tak trochu odstřihli možnost "kapely", vyřešili jsme to šalamounsky. Živou kapelou bude skvělý slovenský projekt Phragments, který v sobě míchá prvky klasiky a industrialu.

**CO** - jak už bylo řečeno, nechceme s PGT 2 konkurovat hudebním akcím nebo festivalům (zvláště když se na některých sami podílíme), Sanctuary Night má být právě o setkání příznivců gotické subkultury za poslechu stylové hudby. Tu budou obstarávat již zmínění Phragments, a nadále DJs, jejichž rozvržení se podle ankety bude pohybovat napříč všemi žánry, s důrazem na gothic rock/batcave/postpunk. V tomto momentě máte navíc možnost **zasáhnout do playlistu** Djů, což uděláte velmi jednoduše - do diskuse pod tímto článkem prostě napíšete interpreta a skladbu, která by podle vás neměla na tomto večírku chybět. Výsledky budou posbírány, vyhodnoceny a následně předány Djům jako "doporučené" skladby k přehrání. Vyjádřit se můžete až tak zhruba do 17. června, aby se Djs stihli připravit. Stejně jako loni, i letos se dočkáte milé tradice promítání expresionistických snímků a dalších filmů, které se nám budou hodit do konceptu. Nicméně opět zdůrazňuji, filmy budou především pro zvýraznění atmosféry, těžištěm akce je "setkání". A právě k tomu máme na základě zkušeností jedno

**DOPORUČENÍ** - pokud vás tato akce zaujala, rádi byste se přijeli podívat, ale nikoho zde neznáte, máme pro vás řešení. Tím je založení topicu Prague Gothic Treffen Vol. 2 - Sanctuary Night na našem fóru, kde se můžete s ostatními účastníky této akce poznat "online", a tím pádem už pak naživo nepříjdete mezi cizí lidi, ale mezi "přátele, které jste jen ještě nestačili potkat". Věřte nám, že tento aktivní přístup mnohonásobně zpříjemní večer jak vám, tak nám, organizátorům, neboť nebudete čekat, až vás "někdo začne něčím bavit", ale stanete se pány své vlastní zábavy. Proto budeme za veškerou aktivitu z vaší strany vděční.

**Co zbývá dořešit** - máme místo, datum, a jednu kapelu. Máme seznam možných Djů (na základě vyhodnocení ankety), který ještě budeme upravovat podle toho, jaké songy se nám tu sejdou v diskuzi (a jestli nic, nechci slyšet nějaké připomínky že "vyloženě chyběla tahle písnička" ;) ), musíme se doradit, jak to bude s povinným dresscode, protože výsledky ankety byly poměrně těsné, a taky se pokusit zajistit lidi, kteří by byli ochotní přinést své "distro" na akci. Asi i tady by pomohlo, pokud něco vyloženě sháníte, abyste nám to napsali, budeme tak více vědět, na co se zaměřit.

Za zpětnou vazbu, návrhy, zlepšováky, prostě veškerou aktivitu předem děkujeme a už teď se začínáme na PGT Vol. 2 - CzS Night těšit! ;)

Za CZ Sanctuary

Ezechiel

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Myslím, že by rozhodně neměla chybět písnička "Here Comes The Rain" od Cruxshadows a nebo jiná od téhle skupiny... Jestli mě do toho nic nevleze tak se nadšeně přijedu podívat i když jsem z druheho konce ČR ;-)
Angels and agony "Watchers" skvělá skladba, skvělej text co říct víc? :-D
Paráda, už se těším... Nezapomeňte placky, určitě si koupím. S dresscode to bude těžší tedy, ale soudě podle prvního PGT tam snad byli kromě barmana dva lidi kteří vysloveně nezapadli. Takže je to na hlasu lidu :-)
Dresscode... Já bych řekla, že by to měli lidi, kteří chtějí na gothic akce, brát více méně jako samozřejmost. Jasně, že nikdo nebude diktovat přímo tenhle a tenhle kousek oblečení, ale asi by tam lidi neměli přijít v modrejch džínách a tmavý mikině ;-) Víte, co myslím :-)
Ten nápad se založením topicu na seznámení je skvělej. Protože myslím, že jinak by se tvořili skupinky, které by bavily jen mezi sebou navzájem, ale tak to záleží na náladě a na ochotě že... :-)
Takze opet zdravím po ×××letech /staletích/tisíciletích Sanctuary a navrhuji(bezpodmínecne doporucuji) skladbu ----------<br />Larwa - Madre<br />Girls under glass - deliverence<br />VNV nation - cokoliv<br />Depeche mode - vykaslat se na zlotuctuc a narvat tam alespon pro jednou trochu klasiky... :-D<br />Clan of Xymox....
[4] Já myslím, že dresscode není zapotřebí.. Každej kdo půjde na nějakou akci si dobře rozmyslí kam jde.. a pochybuji, že někdo přijde v žlutym tričku s nápisem "Stop kouření" a v zelených džínách s nášivkou Ska.. Možná jsem naivní, ale myslim, že tohle vážně nehrozí..
Že bych připojil prosbu o nějakou skladbičku?...Určitě nemůže chybět Christian death-Cavity-first communion,však který goth by to neznal že,Das ich-Grund der Seele a nějaká srdcovka od The sisters of mercy...,třeba More,Lucretia my reflection,Flood I,This corrosion...no prostě klasika,nejlíp celý můj toplist :-)
[6] Já s tím taky počítám, tak nějak ;-)
[8] Jen doufám, že se nepleteme, to už by asi bylo hodně špatný...
no podle me by nemela chybet ruptura od HOCICO ;-) trocha te elektroniky obcas nezaskodi...
Bude vam vadit ked tam pride aj zopar slovakov ? ? ? ;-)
[12]vubec ne ;-)
[11] jooo, tak s Rupturou od Hocico, taky souhlasim, tu bych tam ráda........ ;-)
No každopádně příjdu... Rozhodně by tma mohli hrát Clan of Xymox. A nějakou tu elektroniku ve stylu Angels and Agony (zvláště skladby Darkness nebo One) bych taky přivítal. Rozhodně jásám nad nápadem s tím PGT topicem...
[15] "Rozhodně jásám nad nápadem s tím PGT topicem?"<br /><br />Ale moc lidí tam nepíše, pravda?
Tož zahrajte taky něco od Londn Áftr Midnajt, Hysterickou Helenu a Sůsajdy tím se nic nezkazí :-D
no mě by se líbila SIRENIA.a co takhle něco od XIII.století ? česká klasika by neměla chybět :-)
já bych byl určitě rád, kdybych zaslechl něco od FoTN nebo Type O Negative
bohuzel...tou dobou jsem v zahranici..
[20] stejný problém.. ale alespoň report a fotky určitě bude, že :-)
[12] Naopak, čim víc jiných národností, tím víc můžeme potom říkat, že je to "mezinárodní setkání" :-D Měli by se dostavit i naší přátelé z Polska, jeslti jim to vyjde, takže jen houšť, jen houšŤ ;-)<br /><br />[18] No jasně, XIII. století bych taky bral jako jakousi povinnost ;-)<br /><br />[20] Hej tak to je ale škoda a zbytek Vaší výpravy dorazí aspoň? <br /><br />[21] Rozhodně se pokusíme ;-)<br /><br />Jinak všem díky za návrhy, pečlivě si je sepisujeme, takže jeslti nmáte další, sem s nimi ;-)
Já jen s lítostí sleduji, že ještě v tomto datu se nacházím mimo republiku. Ale určitě by vám tam neměl, ne-li přímo nesměl, chybět Bela Lugosi's dead od Bauhaus ;-) a potom třeba Lullaby od The Cure a Jasmine and Rose od COX a Dead Souls od Joy division...takové ty staré klasiky :-)
[22]moje zena je pryc se mnou a nevim, jestli ti dva pojedou sami..;-).. kdyby to bylo o 2 tydny driv nebo o tyden pozdeji, jeli bychom<br />btw ale jeste porad je tu mala teoreticka moznost, ze cizina padne a my bychom se ukazali...
[23] Škoda přeškoda, mno tak snad příště na jiné akci. Ale co se týče Tvého výběru, tak mi jde ze srdce, zvlᚍ Jasmine and Rose a Bela Lugosi, máš pravdu, to je skoro povinnost ;-)<br /><br />[24] No, teď se to ve mne mlátí, protože ne že bych vám přál, aby ta cizina nevyšla, ale na druhou stranu jsem vás zase půl roku neviděl, takže.... :-D :-D
[25] Taky doufám, že na další akce ž se dostanu :-) Ano, na tom se shodnem. Tohle by rozhodně nemělo chybět. ;-)
[26] To ja taky, jak vidíš, o hudbě bychom se rozhodně bavit mohli :D. <br /><br />Mimochodem, je mi dost jasné, že Silver bude trvat na Laibach, bude to tam někoho pohoršovat? ;-)
[27] Ono toho bude víc, na čem bude Priest of Hell.cz trvat... Třeba Shadow Reichenstein, TLDOJ, Greedy Invalid, Miguel and the Living Dead, Tanzwut, Feindflug a od bratří ze Slovinska zcela jistě Država a Geburt Einer Nation, oboje v klipech. Došlo mi pár zajímavejch věcí...
[27] Tak aspoň o té hudbě, když už o ničem jiném ;-)
[29] Hele, mno já věřim, že by se našlo společných témat rozhodně více, ne? ;-) :-)
[30] Já doufám :-)
jeee pribyl plakat :-D je vskutku vydareny :-D
Tak ja bych prosila Apoptygma Berzerk- Unicorn (ale duet verzi), Seraphim Shock- Halloween Sex N Vegas, For My Pain- Autumn Harmony... mmm a tot z me strany vse ;-)<br />Jinak se na vsechny tesim, zitra uz letim do prahy, a pomalu tady z toho nespim, takze doufam ze to bude stat za to!<br />a tem co to maji daleko: ja to mam dal 8-)
[33]Vsak my se taky tesime ;-) rekl bych ze bezkonkurencne nejdal :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.