=UKONČENO= Soutěž o dva volné vstupy na koncert Combichrist v Praze

V neděli 23. listopadu si můžete v Praze dát rande s partou divochů, kteří si říkají Combichrist. Elektronická sbíjecí mašinérie okolo charismatického frontmana Andyho LaPleguy zavítá tentokrát do klubu Rock Café a s sebou jako předskok přiveze darkwave projekt William Control.

Chcete být při tom a neplatit vstupné? Potom zbývá jen mít trochu štěstí při losování a zaslat správnou odpověď na následující soutěžní otázku:

 

Ve kterém roce se představili Combichrist v Praze poprvé?

 

Své odpovědi posílejte do středeční půlnoci (středa 19. listopadu 2014 do 23:59 hodin) na mail redakce@sanctuary.cz, jako předmět zprávy napište "Combichrist - soutěž" a do mailu uveďte i své občanské jméno, které bude v případě výhry zapsáno na seznam hostů. Dva výherce oznámíme a uvědomíme během čtvrtka. Hodně štěstí v soutěži!


POZOR! Do slosování budou zařazeny pouze e-maily registrované k odběru našeho newsletteru, jehož registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu!

 

Combichrist Prague 2014

Své odpovědi posílejte do úterní půlnoci (úterý 28. října 2014 do 23:59 hodin) na mail redakce@sanctuary.cz, jako předmět zprávy napište "Suicide Commando - soutěž" a do mailu uveďte i své občanské jméno, které bude v případě výhry zapsáno na seznam hostů. Výherce oznámíme a uvědomíme během středy. Hodně štěstí v soutěži!


POZOR! Do slosování budou zařazeny pouze e-maily registrované k odběru našeho newsletteru, jehož registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu!

- See more at: http://www.sanctuary.cz/souteze/10236-soutez-o-dva-volne-vstupy-na-koncert-suicide-commando#sthash.KBwUdDpR.dpuf

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.