Black & Red: Jaz Coleman ventiluje svůj vztek v novém projektu

Nezaměnitelný vokalista Killing Joke je člověkem, který nevydrží dlouho zůstat v klidu. Jaz Coleman vycítil potřebu znovu hlasitě vyjádřit svůj vztek nad šíleným světem a aktuálně tak činí v novém projektu Black & Red, který založil spolu s českým vizuálním umělcem a hráčem na didgeridoo Ondřejem Smeykalem. Dvojice zveřejnila videoklip k debutovému singlu "On the Day the Earth Went Mad", na který se můžete podívat níže.

Projekt vznikal už od roku 2010 v Austrálii a Colemanovo hledání 'největšího virtuosa na didgeridoo' dospělo až ke Smeykalovi do Prahy. Po restrikcích v návaznosti na COVID-19 je myšlenka projektu ještě aktuálnější a Coleman dodává: "Kdo je teď naštvaný? My všichni".

O mix singlu se postaral Ben McCulloch, mastering potom zařídil Tim Debney. Singl si můžete v digitální podobě koupit u Amazon, Deezer, Google Play a Apple Music. Desetipalcový červený vinyl potom seženete na Colemanově webu.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ondřej není Šmejkal, opravte si překlep:-)
Opraveno, díky. To je tak, když člověk věří zdrojům: https://regenmag.com/news/jaz-coleman-joins-forces-with-ondrej-smejkal-on-new-project-releasing-debut-single/

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.