Christ vs. Warhol jsou zpátky! Chystají desku, nabízí singl.

Post-punková čtveřice Christ vs. Warhol je nazpět. Čtyři roky po vynikajícím debutu i koncertu v Praze.

 

Christ vs Warhol - We the Victims of History

 

V roce 2010 zčeřili losangelští Christ vs. Warhol vody gotické scény mocným způsobem. A to jak výborným debutem "Dissent", tak i živelnými koncerty, kdy jedním (jako support Faith & The Muse) poctili i Prahu. Poté se po nich slehl popel, aby jako fénix čtveřice povstala až v letošním roce. Vysledkem je nejen série koncertů, které kvartet odehrál ve své domovině, ale především natočená druhá deska, která již brzy vyjde. Její jméno zní "We, the Victims of History" a již teď z ní kapela nabízí k poslechu a koupi první singl Into a new Ice Age. Dočkáme se i evropského turné, případně další domácí zastávky?

Připomeňme jen, že členové Christ vs. Warhol nejsou na scéně žádnými nováčky. Za mikrofonem najdeme vynikající frontwoman eveghost (ex-Scarlet’s Remains a Purnama), pro kapelu je charakteristická zefektovaná kytara Stevena Jamese (ex-All Gone Dead, Scarlet's Remains, The Deadfly Ensemble), eklektické basové linky obstarává Marzia Rangel (ex-Kastle Greyskull, Scarlet's Remains, The Deadfly Ensemble) a bicí aparát Geoff Bruce (ex-Sunshine Blind, Faith And The Muse, Anima Mundi).

 

Tracklist "We, the Victims of History":
1. Welcome Home
2. Spooky Action [at a distance]
3. A Drop in the Ocean
4. Into a new Ice Age
5. Prisms
6. Kick!
7. Caged Birds
8. Red Skies
9. Feel Free

 

{bandcamptrack}806836425{/bandcamptrack}

 

losangeleskými Christ vs. Warhol
 jejich členové nejsou na scéně žádnými nováčky. Za mikrofonem najdeme vynikající frontwoman eveghost (ex-Scarlet’s Remains a Purnama), pro kapelu je charakteristická zefektovaná kytara Stevena Jamese (ex-All Gone Dead a Scarlet's Remains / aktuálně působí v projektu Lucase Lanthiera The Deadfly Ensemble a ve Faith And The Muse), eklektické basové linky obstarává Marzia Rangel (ex-Kastle Greyskull a Scarlet's Remains / aktuálně členem The Deadfly Ensemble a Faith And The Muse) a bicí aparát Geoff Bruce (ex-Sunshine Blind a Faith And The Muse / v současnosti Anima Mundi). - See more at: http://sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/4057-17610-pred-faith-and-the-muse-zahraji-christ-vswarhol#sthash.73XJeMgm.dpuf

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.