Je libo cvičební úbor od Davida Lynche?

Ikonický režisér, scénárista, muzikant, producent, kávař a malíř představuje svou čerstvou aktivitu - design dámských oblečků na cvičení.

 

lynchatheltics3powsgfna



To, že David Lynch bude svět stále překvapovat, asi paradoxně není žádným překvapením. Ostatně, Davida jsme viděli už v mnoha polohách a vyzkoušel si mnoho profesí - filmových, hudebních, uměleckých i marketingových. Neúnavný propagátor transcendentální meditace se ale tentokrát pustil do dalších teritorií - módních.

Samotný fakt, že David zahořel pro dámskou módu, by nejspíš vypadal ještě celkem pochopitelně, tento fakt ale staví do trochu jiného světla skutečnost, že jde o cvičební dresy na jógu, pilates a cokoliv dalšího budete chtít. David vytvořil kolekci sportovního oblečení s modelkou Alyssou Miller a společností Live the Proces, která působí někde na půl cesty mezi lifestylovou značkou a holistickým přístupem ke zdraví a wellness... odkud je už jen krůček k transcendetální meditaci, ve které se čerstvě našla i Alyssa.

Tím tedy do sebe všechno logicky zapadá a tak jediné, co trochu překvapí, je designová střídmost, se kterou David k vytvoření vzhledu legin, triček a sportovních podprsenek přistoupil. Svůj kousek si můžete pořídit už od 105 dolarů přímo tady. Výtěžek z časově omezeného prodeje oblečků s "David Lynch Floral" motivy pak půjde na konto obětí domácího násilí.
 

david lynch model4 1024x1024 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.