Na nové desce Black Lung, bočního projektu Snog, řádí drsný zahradník

Australský projekt má tentokrát retro elektronickou náladu.

Hudba Davida Thrussella je plná kousavého sarkasmu. A to nejen pod vlajkou jeho hlavního projektu Snog, ale také vedlejšího oddenku Black Lung.  Ten připravil k vydání své nové album "The Brutal Gardener", a po deskách ambientních, ostře tanečních nebo experimentálních, tu máme takovou, která dobře sedne milovníkům odkazu elektronických velikánů, jakými jsou Kraftwerk nebo OMD.

Myšlenkově pak přidává další ironické zamyšlení: "Jsme v historickém okamžiku, který je plný příležitostí. Technologie je připravena změnit životy milionů lidí na celém světě. Filantropie má v tomto procesu rovněž jedinečnou a zásadní roli. Tím, že zaměří svou trpělivost, kapitál a pozornost na vazby mezi technologií, uměním, hudbou, kulturou a kontrolou populace, změní filantropie nejen životy, ale i samotný kontext, ve kterém oblast filantropie působí.

 

Black Lung - Armageddon

Toto album představuje první krok tímto směrem. Zkoumá dvanáct velmi odlišných – a přesto velmi možných – scénářů budoucnosti globálního vládnutí, kulturního vedení a obnovy důvěry u unavené veřejnosti. V době rostoucí fragmentace a polarizace může kultura a přesné zasílání zpráv sloužit jako platforma pro rozvoj dialogu, obnovu důvěry, upřednostňování spolupráce a realizaci partnerství zaměřených na akce. Naše spolupráce s kulturními zainteresovanými stranami, jako jsou Black Lung (a další projekty labelu Ant-Zen), může poskytnout zásadní prostor pro krok zpět a zaměření se na základní principy, které řídí důvěru, včetně transparentnosti, konzistence, dohledu, řízení vnímání, kontroly informací, propagandy, cenzury a sociálního souladu."

 Album "The Brutal Gardener" vyšlo 19. června 2024 na labelu Ant-Zen v digitální podobě a v limitované edici na dvanáctipalcovém vinylu.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

randomnessec13