Ashbury Heights se uprostřed léta vrací s obří porcí elektropopových vypalovaček

Kapela k hromadě známých singlů přihodila ještě větší hromadou dalšího čerstvého materiálu.

Kde by dnes byl projekt Anderse Hagströma, kdyby ho v pravidelných intervalech nestíhala různá protivenství? Vzpomenout můžeme na komplikovaný vztah projektu Ashbury Heights s vydavatelstvým či opakovanou výměnu zpěvaček. 

Každopádně projekt v poslední době zažívá své pozitivní období. Od roku 2020 Ashbury Heights v pravidelných intervalech publikovali nové singly, často i s exkluzivními vokalisty. Zmínit můžeme Madil Hardis, Massive Ego, Corlyx nebo Danny Blu. Nové album začala kapela pomalu propagovat už na podzim loňského roku, k realizace nakonec dochází až v průběhu toho letošního.

 

Ashbury Heights - Is That Your Uniform

Album nakonec, i díky dlouhé době vzniku, nabobtnalo do dvoualbové podoby. Ke známým singlům Andreas s Tea F. Thimé přidali další várku muziky, takže kolekce "Ghost House Sessions Vol.1" obsahuje celkem 23 skladeb.  Kompletní materiál spatří světlo světa 26. července 2024 na labelu Out Of Line. Novinka vedle digitální podoby a streamingu vyjde i na fyzických nosičích. A to na 2CD a v limitované edici i na ve tmě svítícím vinylu. Největší fanoušci se jistě těší na boxset, který bude vedle novinky na 2CD obsahovat i kazetu, plakát, obsáhlý booklet, tričko a další exkluzivitky. Všechny varianty nosičů jsou k dostání níže, na Bandcamp profilu projektu.

Jak už asi tušíte, číslovka v názvu desky slibuje pokračování. K tomu Andreas dodává: "Uplynulý rok byl neuvěřitelně inspirativní. Došlo k neskutečným vrcholům a pádům. Tahle horská dráha se nyní formuje do nové hudby“. V příštím roce projekt oslaví dvacet let fungování a slovy principála si tohle výročí chce pořádně užít, Znamená to vydání pokračování "Ghost House Sessions " nebo jiné specialitky? Na to si budeme muset počkat!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kdopak otravuje nejvíce, no přece paní kurátorka z VŠ. Zdravím Policii!
Člověk odjede na Castle Party a tady se to koukám zase nějak rozkošatilo. Čili se vším respektem k pracovním a volnočasovým projektům zainteresovaných, dávám pryč všechny komentáře nesouvisející s novou muzikou Ashbury Heights, ok? Držme se plz hudby a tématu. Dík.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.