Aurelio Voltaire chystá nové album s hvězdými hosty

Letošní rok se zřejmě zapíše zlatým písmem do už tak bohaté historie Aurelia Voltaira. Vyrazil na prozatím úspěšné evropské turné a připravuje svou jedenáctou řadovou desku s gotickým all-star týmem.

 

Voltaire_-_Raised_by_Bats

 

Aurelio Voltaire Hernández, jak se celým jménem Voltaire jmenuje, načal svou aktivní kariéru v roce 1998. Už dávno předtím ale skládal písničky, které v současné době ožívají ve studiu jako základ jedenácté autorské řadovky letos 46letého všeuměla. Aurelio pojal nahrávání kolekce "Raised by Bats" velkoryse a postupně vítá ve studiu hvězdné hosty. Mimo jiné Briana Viglioneho (Dresden Dolls, The Violent Femmes) na bicí, Raye Tora (My Chemical Romance) na kytaru, Knoxe Chandlera (Siouxsie & the Banshees, Depeche Mode, The Creatures) na kytaru, Craiga Adamse (Sisters of Mercy, Mission UK, The Cult, The Alarm) na basu, Emilia China (Psychic TV, a kapela Petera Murphyho) na basu, zpívající Chibi (The Birthday Massacre), Meloru Creager (Rasputina) na cello, Armen Ra (Antony and the Johnstons, Mark Almond) na theremin a řadu dalších. Jako doprovodní vokalisté se na kolekci představí členové kapel The Cruxshadows, Bella Morte, Ego Likeness, Zombina and the Skeletones a Angelspit! Opravdový all-star team!

Protože celý proces nahrávání je náročnější, rozhodl se Voltaire požádat své fanoušky o spolufinancování projektu na portálu indiegogo. Z požadovaných 10000 dolarů má jistých více než 70% z cílové částky a do konce kampaně je stále ještě více než měsíc. Získat můžete různě nadité verze balíčků s novou deskou, ale pro americké supportery nabízí Voltaire také koncert ve městě podporovatele a další vychytávky. Podpořit Voltaira můžete ZDE.

Tracklist "Raised By Bats":

1) Raised by Bats
2) Oh My Goth!
3) The Night (written in 1989)
4) The Masquerade (written in 1984)
5) The Devil and Mr. Jones
6) Sacrifice
7) The Conqueror Worm (written in 1993)
8) Wake Up (written in 1989)
9) Never (written in 1993)
10) Captains All

Pro nás Evropany je zajímavá i skutečnost, že se právě v těchto dnech Aurelio pohybuje v Evropě na svém vůbec prvním turné na starém kontinentu. Pokud byste ho rádi live zastihli, tak máte ještě tyto možnosti:

16.10.13 GER - Kolín nad Rýnem - MTC
17.10.13 GER - Hamburg - Markthalle
19.10.13 GER - Berlín - White Trash

 

Aurelio Voltaire - Wake Up (feat. Chibi from The Birthday Massacre)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.