=UKONČENO= Vyhrajte volné vstupenky na koncert The Legendary Pink Dots

Rádi byste si užili výjimečný zážitek koncertu The Legendary Pink Dots? Máme pro vás soutěž o lístky zdarma!

Legendarní růžové puntíky mají rádi Prahu. A Praha má zase ráda The Legendary Pink Dots. Počet koncertů, které zde tato temně psychedelická skupina odehrála, bylo nepočítaně. Přesto každý byl jiný a ten, který se odehraje ve čtvrtek 16. února v pražském klubu Underdogs', obzvlášť. Vždyť to bude poprvé, co sem původně britská kapela zavítá bez klávesáka Silvermana, který s kapelou nadále spolupracuje, už se ale necítí po více než čtyřech dekádách na koncertní handrkování po celém světě. Místo něho na pozici elektronika a klávesáka nastoupí posila z Kanady, Randall Frazier, kterého hudební svět zná jako polovinu dua Orbit Service.

Pokud byste rádi na koncert zavítali bez toho, aniž byste museli za lístek pro sebe a kamaráda či kamarádku zaplatit jedinou korunu, pak se zkuste zúčastnit naší soutěže a třeba se na vás usměje štěstí. Soutěžní otázka je tato:

Jaké je občanské jméno zpěváka Edwarda Ka-Spela?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „THE LEGENDARY PINK DOTS" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do úterního poledne (úterý 14.2.2023 do 12:00). Do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během úterního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

The Legendary Pink Dots - Adromeda Suite (Live @ Cafe v Lese Prague, 15th February 2020)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.