Je T'aime jsou v letošním roce albově pasivní i agresivní

Francouzská post-punková trojice v letošním roce vrhla na fanoušky rovnou dvě albové novinky!

V loňském roce nás Je T'aime na Prague Gothic Treffen převálcovali svou živelnou energií, aby na zpěněné kreativní vlně přichystali ve studiu materiál rovnou na dvě dlouhohrající desky.  Na Valentýna to byla nejprve kolekce nazvaná "Passive", na kterou navazuje dnes vydávaný volný pokračovatel nazvaný "Aggresive".

Už první díl rozhodně nebyl žádnou submisivní hudební skládankou, ale, jak je ostatně u Je T'aime zvykem, hybnou, melodicky šťavnatou záležitostí. Vzpomeňme na první singly Another Day In Hell a Give Me More Kohl, o kterých jsme už dříve referovali ZDE a ZDE.

 

 

V podobném duchu se nesou i další klipové nebo singlové ukázky jako Blood On Fire, Stupid Songs s hostující Ophelií ze Saigon Blue Rain nebo Kiss The Boys (And Make Them Die) s dalším pomocníkem, Alexem Svensonem z Then Come Silence.

Dnes na úspěšné první album navazuje kolekce nazvaná "Aggresive", kterou do světa vypouští vydavatelství Icy Cold records a Manic Depression rec. v digitální podobě, na CD i na vinylu. Ze síly nového materiálu, a po úspěšných koncertech Francouzů například na festivalech Castle Party nebo Nocturnal Culture Night, je jasné že o trojici z francouzské metropole určitě ještě uslyšíme!   

 

Je T'aime - Blood On Fire
 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.