Petr Štěpán vydává novou knihu

Temné proroctví o krizi existence člověka na Zemi a nástupu Nového světového řádu. Filozofický pohled na současnost i historii lidského druhu, vliv médií, přelidněnou společnost, vzestup a vliv tajných společností na chod důležitých událostí a mnohé další …

 

TITUL_KNIHA_NOV_VK_TEMNOTY

 

Třetí kniha Petra Štěpána "Nový věk temnoty" završuje jeho spisovatelskou činnost. Autor v ní předkládá sdělení, která vyzývají k zamyšlení i ty největší optimisty. Historie ani budoucnost světa nikdy nebyly růžové, avšak fakta i hypotézy, které autor předkládá, jim odebírají veškerou naději.

"Lidstvo nikdy dřív nehledělo do budoucnosti s takovou beznadějí jako nyní. Žádné světlo na konci tunelu pro něj nesvítí. Leží před ním neznámá kapitola, ve které je konflikt samotné existence s idejemi nevyhnutelný. Chaos a boje bez pravidel budou tento smrtonosný konflikt provázet.

Třetí tisíciletí bude dobou rozhodnutí. Jestliže vůbec je nějaká naděje … bude provázena na jedné straně nástupem digitálního fašismu, ztrátou soukromí a krizí osobní identity každého jedince. Na straně druhé válkami, ekologickou devastací a katastrofami gigantických rozměrů…"

Filosofická esej je v druhé části knihy doplněna bohatým souborem poezie z posledních let. Podobně jako u předešlé Štěpánovy knihy "Zpovědnice", je doplněna fotografiemi Lenky Schreiberové, které volně ilustrují obsah celé knihy.

Kniha "Nový věk temnoty" vychází ve středu 11.září 2013, k dostání bude přes e-mail novyvektemnoty@seznam.cz nebo v prodejně Orbis Pictus na Masarykově náměstí v Jihlavě. 

 

Ilustrace_NOV_VK_TEMNOTY_02

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.