Sonsombre povstávají z popela s albem "Revival"

Ani obvinění z propagace rasismu nezastavilo gothic rockovou trojku Sonsombre od vydání své čtvrté řadové desky.

Vážné obvinění podcastu Bloodstream ohledně probletického účinkování předáka Sonsombre Brandona Pybuse v organizaci Synové konfederačních veteránů  (více ZDE) vyšumělo částečně do ztracena. Trojice tak dokončila práce na své nové řadové desce, kterou jako první představila na renomovaném labelu Cleopatra records. 

Kapela neslevila ze svého melodicky hitového snažení, které potvrdilo hned několik singlů, ke kterým vznikly i obrazové doprovody. My vám nabízíme ten, který vzešel k singlu Dance Forever.

 

Sonsombre - Dance Forever
 

Sonsombre měli našlápnuto proniknout do severoamerické gotické ligy. V loňském roce například hráli na čím dál populárnějším Absolution Festu s headlinery Drab Majesty a Hante. Pak přišla jarní šlamastika a Sonsombre prakticky začínají znovu od nuly. V létě po vydání desky vidíme jejich koncerty spíše na evropském kontinentu, Severní Amerika evidentně ještě potřebuje nějaký čas, aby kauzu definitivně zpracovala.  Tak či onak "Revival" je znovu hitová kolekce, která se nese v duchu kapel jako Rosetta Stone nebo Angels Of Liberty, kteří na gothic rockový odkaz Sisters Of Mercy nasazovali ostře popové háčky. 

Album vyšlo prozatím v digitální a vinylové verzi, chystá se ale vydání kolekce i v CD podobě.

 

  

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.