In Death It Ends - nové alter ego Porl Kinga (Rosetta Stone/miserylab)

Porl King, který tak zářil v posledních dvou letech se svým projektem miserylab, se v poslední době autorsky probudil pod novým názvem - In Death It Ends a znovu sklízí zaslouženou pozornost.

 

In_Death_Ends_-_Occult_Machine

 

Co čekat od Porla Kinga v jeho novém převleku libující si v temné vybroušené grafice plné polosvlečených dam a dívek? Čistá gotika miserylab se prolnula s coldwave náznaky a dark ambientem a výsledkem je záplava převážně instrumentálních nahrávek, které se hravě dají přirovnat k nejvyhajpovanějším hipsterským nahrávkám Cold Cave nebo The Soft Moon, aniž by ztratily své vlastní gotické kořeny. In Death It Ends vydali během roku a půl dvě dlouhohrající kolekce (vynechám pojem CD, protože většinu nahrávek najdete stylově na kazetě, vinylu nebo v digitální podobě), několik EPček a singlů. Některé z nich najdete na stránkách projektu volně ke stažení. Porl King anoncuje vydání dvou nových nosičů. První bude "Psychometry EP" s dvěma dlouhými kompozicemi na obou stranách asfaltového koláče, ve větší rozpracovanosti je dlouhohrající album "'Analog Witch" s tradičněji pojatým materiálem. Pozor! Pro limitovanost většiny nosičů je část diskografie již beznadějně rozebraná!!!

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pro mne osobně jeden z objevů letošního roku, baví mne to moc! I ten jeho remix The Devil and The Universe se povedl. Super práce, začínám mít pro Porla slabost – nejdřív Rosetta Stone, pak miserylab a teď tohle – je to prostě kluk šikovná :).

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.