Your Life On Hold doplnili diskografii o Velkopáteční EPčko

Gothic rockeři Your Life On Hold složili další poctu automatickému bubeníkovi.

"Nenazval bych to skutečnou vědeckou hudební teorií, ale zhruba by se dalo říci, že existují dva typy gotického rocku: jeden používající bicí automaty a druhý využívající skutečné bicí. The Sisters Of Mercy versus Fields Of The Nephilim," začíná pojednání o novém EP Your Life On Hold předák kapely John Wolf. A pokračuje: "Viděno touto optikou, dají se Your Life On Hold zařadit do klanu Nephilimů. Na našich albech volíme organičtější zvuk skutečných akustických bicích. Obzvláště živě na pódiu dávají našemu zvuku více energie, magie a chemie.
Vedle toho ale opravdu milujeme zvuk dobrého bicí automatu. Zvuk desky "Gift" od Sisterhood nebo klasiky "Floodland" od Sisters disponují magickým zvukem,"
vyznává John.

Zatímco řadové desky šestice jsou tedy plně v celokapelním soundu, doprovodné krátkostopé nosiče dávají vyniknout chemičtějším spádům kapely. Tak i nové EP "Imprisoned And Exorcised", které si kapela vydala minulý týden na Velký Pátek 2. dubna 2021 v digitální podobě, je poctou mechanické rytmické složce. Kapela vzala demo skladby Imprisoned z loňské desky "Echoes From The Bardo", které bylo postavené na automatickém bubeníku, a dotáhla skladbu do nové podoby. Kratší a delší verzi písničky doplnila ještě industriálnější podoba kousku Exorcism z debutu "Burning For The Ancient Connection".

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.