Aesthetic Perfection si stanovil roční plán a už má splněnou první položku

Daniel Graves a jeho Aesthetic Perfection nezahálejí. Na konci loňského roku přišel se zajímavou sbírkou coverů a na začátek roku přichystal ambiciózní úkol, ze kterého ukrojil první dílek.

Nejprve pojďme k třískladbové kolekci "Cellar Sessions". Tímto experimentem se Daniel snažil prozkoumat, co se stane, když si omezí okruh dostupných nástrojů. Snahou bylo posunout své kreativní a technické hranice. Pro tuto relaci si Graves vzal ku pomoci tři cizí skladby a pokusil se je upravit pouze pomocí nástroje Native Instrument. Navíc využíl pouze jeho tovární nastavení. A proč "Cellar Sessions"? Protože celý experiment probíhal a byl i zaznamenán ve sklepě vlastního doma v Rakousku. Trojskladbí vyšlo v digitální podobě na Bandcamp profilu projektu 4. prosince 2020, kde si můžete skladby poslechnout, případně pořídit za cenu, kterou sami uznáte za vhodnou.

 

 

Ale teď už pojďme k letošnímu roku. Na něj si šéf projektu přichystal dokonce celoroční úkol. Co měsíc, to jedna skladba! Tu vždy Američan nejprve vypustí mezi své podporovatele a poté jí nabídne i širší veřejnosti. A venku už je track reprezentující leden. Jmenuje se "Sex" a Daniel přizval k nahrávání i Sebastiana Svallanda, bývalého kytaristu Lindenmann, se kterými Aesthetic Perfection strávili na turné přeloni a loni několik měsíců (a ukázali se i v Praze). I tuto skladbu nabízí Graves na kapelním Bandcamp profilu za vámi zvolenou částku. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.