Nick Cave s The Bad Seeds zrušil celé evropské turné a s ním i koncert v Praze

Nick Cave se svou kohortou ruší koncertní plány na příští rok a myslí na bedňáky, kteří jsou bez práce věnováním podepsaných nástrojů do dobročinné tomboly.

Včera přišla od Fource, organizátora pražského koncertu Nicka Cavea And The Bad Seeds, nemilá informace: "Všem fanouškům, mezi které se samozřejmě taky počítáme, s lítostí oznamujeme, že se Nick Cave & The Bad Seeds rozhodli zrušit evropské turné. Neodehraje se tak ani pražský koncert, který byl naplánován na 17. května 2021 do O2 areny. ?
Cena vstupenky bude všem držitelům automaticky refundována, pokud jste lístky zakoupili fyzicky na prodejním místě jednoho z prodejců, obraťte se na původní prodejní místo."

Ze stejného tábora máme přeci jen ještě jednu povzbudivější zprávu. Nick Cave se s Warrenem Ellisem rozhodli podpořit britské koncertní pomocníky živých koncertů - bedňáky, kteří jsou často soukromé osoby a již 3/4 roku jsou bez práce. Společnosti ILoveLive, která se snaží právě bedňákům pomáhat, věnovala do tomboly podepsanou kytaru a kytarový efekt, které používali ve studiu a na turné. Lístky do tomboly je možné ještě kupovat do 18. prosince ZDE. 23. prosince pak proběhne slosování a vyhlášení výsledků.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.