XIII. století chystá druhý streamovaný koncert

Vydání nové desky "Zahrada světel" podpoří XIII. století jediným možným způsobem - streamovaným koncertem.

Vydané album, alespoň v případě domácí gotické legendy XIII. století, vždy doprovázela koncertní šňůra.  Ta tentokrát, z pochopitelných důvodů, nepřipadá do úvahy. A tak, kvarteto přichází už podruhé v tomto roce se streamovaným koncertem. Samo k němu píše toto: "Lidé se nesmí potkávat, zákaz nočního vycházení, zrušené koncerty hudebních skupin, zrušená divadelní představení, zavřené bary, kavárny, hospody a spousta dalších restrikcí. Když potkáte kamaráda nevíte, jestli mu můžete podat ruku, nebo jestli ho můžete i obejmout. Divná doba…nejen hudebníci a herci zůstali opět bez prostředků a snaží se pomocí různých brigád a přivýdělků v této době přežít. Skupina XIII.století nesedí jen se založenýma rukama a nečeká až se uvolní omezení ale připravila pro vás nové album „Zahrada světel“ které vychází právě v těchto dnech.

Podpořme opět společně skupinu XIII.století v rámci online koncertu z KC Fabrika Svitavy. Na koncert XIII. STOLETÍ se můžete těšit v sobotu 21. 11. 2020 od 19.00 hodin.
On line koncert můžete sledovat zde: https://youtu.be/JKqyiXbChF0
 
V rámci online koncertu uslyšíte nejen titulní píseň alba ale i hitovky jako Elizabeth, Justina, Karneval a spoustu dalších. Můžete se těšit i na jedno převapení, které kapela připravuje speciálně pro tento koncert. XIII.století zahraje v klasickém složení: Petr Štěpán, Kateřina Kameníková, Miroslav Paleček a Pavel Štěpán."
 
Koncert kapely bude ke shlédnutí zdarma, Petra Štěpána a spol. ale můžete podpořit
drobným příspěvkem zde: www.donio.cz/Stoleti. Než nám kapela zahraje, můžete si pustit níže jejich jarní streamovaný koncert z Příbrami. 
 
 
XIII. století - záznam "Źiváku do obýváku" (26.4.2020)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.