Projekt Renard vydání desky doprovodil singlem s hostujícím Marianem Goldem z Alphaville

Návratová deska Markuse Reinharda z Wolfsheim je venku. Jeho projekt Renard podporuje animovaný klip k písničce, ve které hostuje Marian Gold, zpěvák slavných Alphaville.

O projektu Renard jsme vás informovali před měsícem, když z debutové desky vyšel první singl. Album "Waking Up In A Different World" už je venku a ozývá se řada hlasů, jak je materiál kolekce blízký původní tvorbě Wolfsheim. "Aby ne", potvrzuje tušení sám autor v rozhovoru pro portál Electricity Club. "Vždyť například skladba Hotel byla jednou z těch, které byly připraveny pro už nevydanou desku s Peterem Heppnerem. Bohužel, Peter si najal 'hudebního experta', který prohlásil, že tento materiál není dostatečně kvalitní pro Wolfsheim", dodal s povzdechem.

Tak či onak, album 9. října 2020 vydal label Metropolis records v digitální podobě, na CD i na vinylu. Všechny formáty i prosté přehrání nabízí níže Bandcamp profil vydavatele. Ještě předtím si ale pusťte jednoduchý animovaný klip, který stejně jako pro první singl připravil řecký animátor Babis Alexiadis. 

 

Renard - Hotel (feat. Marian Gold)

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.