Kid Moxie vytvořila temnější variantu hitu Big In Japan

Herečka a muzikantka Elena Charbila, která si v umělecké branži nechá říkat Kid Moxie má sklony nahrávat temný popový materiál. V tomto duchu zpracovala hit Big In Japan od Alphaville.

V Los Angeles působící umělkyně řeckého původu už dříve pracovala například s Angelo Badalamentim na úpravě písně Mysteries of Love, úhlavní melodii spojené s Modrým sametem Davida Lynche. Skladba se pak stala předobrazem legendárního soundtracku k seriálu Twin Peaks. Podobným způsobem se Kid Moxie podívala synthpopovou klasiku z 80tek - hit Big In Japan od Němců Alphaville.

 

Kid Moxie - Big In Japan

 

I v tomto případě se dostalo původně hybné skladbě pomalejší, temnější, ale stále popový kabátek. Skladba je součástí soundtracku k nezávislému thrilleru "Not To Be Unpleasant, But We Need To Have A Serious Talk" režiséra Giorgose Georgopoulose. Elena pořídila k filmu kompletní soundtrack, který se pohybuje od křehkých akustických miniatur až po synthwave variance. Poslechněte si ho a případně zakupte níže v digitální podobně na Bandcampu labelu Lakeshore records.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.