Vanessa svérázně láká na koncert a crowdfundingovou kampaň

O nových aktivitách Vanessy jsme vás informovali už před pár dny (bylo to TADY). Po fenomenálním úspěchu s crowdfundingovou kampaní k vydání loňské novinky "Ghost Army" se zdálo, že další projekt, natočení nového videoklipu ke skladbě "Fotr je v lochu" přiláká podobné množství donátorů, jenže ouha lávky! Prozatím je cílová částka proklatě daleko, a tak je na čase trochu přitvrdit.

"Lidi dnes berou klipy jako samozřejmost a obecně se na ně neradi skládají", říká Samir Hauser. Tak členové Vanessy vybrali svým senilním rodičům peněženky a natočili za ně pozvánku na koncert, kde mučí fanoušky, kteří zatím ještě nepřispěli na Startovači. Jeho autorem a střihačem je režisér Radim Krumpolc, který měl u klipu "Nepodobat se jim" na starosti kameru. Na video se exkluzivně můžete podívat pod článkem.

Na koncertě, naplánovaném na 25. července do pražské Stromovky, se o zvuk postará nový zvukař. "Bude to Amák Golden , kterej dělal zvuk na poslední desce", prozrazuje Samir. "Starej zvukař byl bohužel nespolehlivej a měl problém s chlastem".  Vedle Vanessy se na akci představí i domácí nekompromisní electro projekt Bolehlav, jehož skladba "Cliché" je součástí čerstvě vydané kompilace "Dark Tunes from Czech and Slovak Caves Vol·II". Tu si můžete zdarma stáhnout na Bandcampu.

Zároveň už nějakou dobu běží i remixová soutěž ke skladbě "Fotr je v lochu", podrobnosti k ní najdete na Facebookovém profilu kapely. Do kampaně na Startovači můžete stále přispívat TADY.

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.