Vanessa chystá nový videoklip, podpořte i vy!

Dva týdny nazpět jsme vám na našem webu představili nejbližší plány domácí tvrdě elektronické stálice Vanessa (bylo to TADY). Kapela mimo jiné prozradila, že chystá natáčení videoklipu ke skladbě "Fotr je v lochu", ke kterému chystá i crowdfundingovou kampaň.

Nyní jsou venku i další podrobnosti a kampaň na Startovači byla již spuštěna. Kapela si vytyčila nemalý cíl vybrat za jeden měsíc celkem 250 000 Kč a slibuje: "Jsme čím dál víc nasranější a rozhodli jsme se to zhmotnit v našem novym, extrémně surovým videu. Tohle video bude k songu Fotr je v lochu a vy se tak dozvíte pikantní pozadí celýho příběhu. A bude to maso. Teď se teprve ukáže, co vydržíte!"

 

 

I tentokrát jsou k dispozici více či méně obskurní odměny, od exkluzivních triček, účinkování ve videoklipu či volných vstupů na koncerty až po anální šťouradlo nebo silikonový odlitek intimních partií. Vanessa jedním dechem dodává: "Nejdůležitější je ale pocit, že zase společně nasereme pár zmrdů. Vyber si odměnu a pojď s námi zatnout sekeru do masa! Ať to pořádně kvičí!"

Přispět na výrobu videoklipu můžete TADY. Na stejném místě pak najdete i kompletní soupis odměn a další informace k celé šarádě. A závěrem ještě lákadlo v podobě ukázky scénáře k videoklipu. Tak co, těšíte se jako my?

0:25 – 0:36 Vidlák se sekyrou brutálně kosí lidi na večírku a demoluje ve slowmotion celej byt. Návštěvníkem party je také Necrocock, který právě něco vaří v kuchyni. V jednu chvíli přinese vítězoslavně na stříbrném podnose pečeného kojence. Dostává od vidláka sekerou přímo do čela a padá. Vidíme zkrvavenou dívku, které leží na zemi a z posledním tažení se snaží vyfotit na Instagram. Dostává ránu sekerou do zad. O kus dál leží rozpáraná teenagerka a na jejích střevách si pochutnává kočka.

 
Vanessa připravuje klip ke skladbě Fotr je v lochu
 
 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.