Sieben s novou deskou "2020 Vision" a houslemi chrlí lávu a oheň

Matt Howden je rozhořčený. Současná situace ho vytáčí, a tak se nemůžeme divit, že nová deska Sieben je nabroušená jako ostří nože.

Sieben na letošní novince "2020 Vision" referuje o neštěstích. Výrazně se ho dotýkají problémy s přírodou, zlučí mu hnulo vše okolo Brexitu, a v době, kdy ve studiu dával dohromady materiál desky, hrdý Albion zachvátila pandemie koronaviru. Nedivte se, že část nové desky je sršící koule energie, která má tendenci hlasitě vybuchnout.

Přeci jen ale mezi vší negativitou najdeme jeden výrazně pozitivní prvek - tím jsou Mattovi novou housle, které autor důvěrně oslovuje Kev. Album "2020 Vision" vychází právě dnes. Pořídit si ho můžete níže na Bandcamp profilu autora. Plánovaná CD edice se prozatím, vzhledem k situaci, odkládá.

A ještě jedna pozitivní zpráva, dnes ve 21:00 si můžete vychutnat Siebenův streamovaný koncert, který Angličan bude vysílat přes Facebook. Link, který vás za jedinečným houslistou dovede, je tento - https://www.facebook.com/TheMightySieben/live/ 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.