John Foxx se na novém singlu svých The Maths spojuje po letech s kytaristu Ultravox

Poprvé se setkali v roce 1978 při nahrávání desky "Systems Of Romance", třetí studiovky Ultravox. Dnes se bývalý zpěvák a kytarista synthpopové legendy - John Foxx a Robin Simon - spojují při příležitosti vydání pátého alba John Foxx and the Maths​ .

Po třech letech ticha tu máme novinky z tábora legendy elektronické hudby - Johna Foxxe. Společně se spoluhráči z party The Maths připravili k vydání pátou řadovou desku, a také řádně zamíchali sestavou kapely. Nejprve k personálním změnám. John Foxx se na novince po dlouhé době spojil s Robinem Simonem, parťákem z Ultravox, ke kterému má pouze slova díků. "Celé roky jsem chtěl znovu spolupracovat s Robinem Simonem,“ přiznal v promo materiálech Foxx. „V tom, co dělá, je něco klíčového/zásadního", dodává.  Členy The Maths jsou vedle Robina ještě elektronický mág Benge a houslistka Hannah Peel.

Velku je prozatím první singl "Howl", který si můžete poslechnout a zakoupit níže. Stejnojmenné album pak bude následovat na Foxxově labelu Metamatic v květnu.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.