Kompilace "Dokument" dává za hubičku nahlédnout nejen pod pokličku Aliens Production

Činnost slovenského labelu Aliens Production je bohatá. Dokonce tak, že v poslední době nestačíme o všech zde vydaných nosičích referovat. Podrobný obrázek, co vše zde vychází, ale i další zajímavé tracky odjinud, dává čerstvě kompilace "Dokument".

Ano, v letošním roce vydal slovenský label Aliens Production devět releasů. Dvě ruskému IDM projektu Media Data, po jednom kolegům Stairway Maze a Nermi, před pár dny tu svou novou dlouhohrající koleci vypustil německý veterán Polygon. Došlo samozřejmě i domácí tvorbu - konkrétně na EP Headdreamer, album Frontier Guards a další EP Disharmony. Jen pár týdnů nás dělí od návratového alba Last Influence Of Brain.

Čestvá kompilace "Dokument" dění okolo labelu mapuje, ale přidává k němu mnohem více. Dříve nevydané skladby kmenových projektů od Disharmony, přes Eclipsed až po ISH, ale i skladby domácích nebo zahraničních projektů, které zatím s Aliens Production něměly nic společného - Stendeck, THXM, Object, Mc1r nebo legendární dark elektro projekt Mortal Constraint. Ten na kompilaci umístil skladbu Stages z nikdy oficiálně nevydaného alba "Hard Rain" z roku 1999.

Kompilaci můžete v digitální podobě stahovat níže z Bandcamp profilu vydavatelství. Velmi potěšující informace je, že za celý 14položkový sampler zaplatíte symbolické 1 Euro! Tak vzhůru do toho.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.