Drew McDowall přijede za deset dní odehrát svůj premiérový koncert v Praze

O Drew McDowallovi, zakládajícím členu Coil či Psychic TV, jsme vás informovali v loňském roce v souvislosti s vydáním desky "The Third Helix". Právě jí přijede již brzy představit naživo v rámci dalšího dílu koncertní série Proces.

Po poslední sub sonické smršti, nás další díl večírku Proces zavede do psychedelické fikce modulárních skulptur, industriálních ruchů a do vzpomínek neodkrytých vrstev. Drew McDowall ve své pražské premiéře představí naživo své poslední album, kdy hlavní roli bude hrát právě modulární skříň autora. DIY moduly, změt patchovacích kabelů a improvizační um předvede slovenská zvuková experimentátorka Jano Doe. Na průzkum emoční inteligence, nás veme Nina Pixel, která představí svůj dark ambientní post-archeologický projekt Black Acid. A doslova modulární svět, který se neustále přetváří a vyvíjí, hudbou Coil nasáklý svět představí White Wigwam.

Koncert proběhne 21. listopadu 2019 v prostoru Hól, který najdete na Praze 6, na adrese Železničářů 6. Více na FB eventu ZDE.

Drew McDowall - Rhizome
 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.