Už v sobotu oslaví Batsave tři velká výročí The Cure

Tentokrát budeme kromě tradičního goth/postpunk/dark/coldwave menu servírovat 20. dubna i zaslouženou poctu Robertu Smithovi a jeho partě.


21. dubna 1959 se v britském Blackpoolu narodil chlapík, jehož jméno se na alternativní scéně skloňuje minimálně v každém druhém článku, recenzi či rozhovoru. Robert Smith a jeho The Cure ovlivnili nepřeberné množství muzikantů všech možných stylů a jeho šedesáté narozeniny by bylo trestuhodné opomenout. Kromě Robertova životního jubilea totiž na letošní jaro připadá také výročí vydání alba "Disintegration" (30 let) a debutu "Three Imaginary Boys" (40 let). Pomyslným dárkem panu umělci (téměř na den přesně k narozeninám), ale hlavně jeho fandům, bude dubnový Batsave, jehož podtitul zní "A Cure for the Night".

The Cure – Lovesong

 

Vedle tradiční přehlídky nejnovějších i nejklasičtějších fláků, pohybujících se mezi mantinely gothic rocku, postpunku, darkwave a dalších netopýřích subžánrů, budou celé dvě hodiny patřit právě repertoáru The Cure s důrazem na slavící desky "Disintegration" a "Three Imaginary Boys". Začínáme ve 21:00 na hlavní stage projekcí exkluzivního bootlegu z posledního pražského koncertu kapely. Jako bonus se bude v chill out zóně promítat stylové video, které návštěvníkům zpříjemní chvíle odpočinku mezi divokými tanečními kreacemi. O výběr hudebních lahůdek se postarají DJs Sanctuary.cz.

A ani tentokrát nebude chybět kasička, do níž můžete přispět záchranné stanici Nyctalus, která pečuje o naše netopýří spoluobčany. Odměnou vám bude placka, kterou si vkusně vyzdobíte jakýkoliv černý svršek.

Věříme, že si narozeniny milého Roberta Šmída užijete s radostí spolu s námi!

Batsave – A Cure for the Night
20. dubna 2019 (start 20:00)
Praha, Underdogs' Ballroom&Bar
Vstup: 100 Kč

tHE cURE Batsave

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.