Konec roku pořadatelsky zakončíme Batsave party za účasti FANGS ON FUR!

V pátek 28. prosince se ve FAMU klubu rozloučíme s letošní sezónou. A pěkně stylově – na Batsave party, s vyslanci z kalifornské kolébky deathrocku pod vedením číraté F Girl.


Jak jsme se tak probírali seznamem našich koncertů do konce roku, došlo nám, že poslední mejdan, který jsme na letošek nachystali, jsou švédští The Exploding Boy už 28. listopadu. A tak nám začalo být líto, že by až do konce roku měl být útrum. Slovo dalo slovo a ejhle – přidáváme do našeho pořadatelského kalendáře ještě jednu štaci. A ne ledajakou!

Na pátek 28. prosince jsme nachystali nejen tradiční Batsave merendu, ale navíc pozvali do pražského klubu FAMU jedno z nejvýraznějších jmen nové krve deathrockového obrození, která prýští přímo z míst, kde tento žánr vzniknul – přímo z americké Kalifornie. Nejspíš tedy ne náhodou kráčí Fangs on Fur ve šlépějích smeček jako 45 Grave nebo Superheroines, čemuž nahrává i řádně rozháraný vokální projev zpěvačky F Girl, výbušná gothpunková rytmika Andy Andersona s Jay Smithem a řezavé deathrockové kytary F Boye. Dokud budou pokračovatelé odkazu Christian Death znít takhle, pochodeň deathrocku neuhasne...
 


Fangs on Fur - Snake


Kombinace silného materiálu a solidních hráčských výkonů (plus masivní nápřah formace) je jeden z důvodů, proč už debutová deska "Fangs on Fur" dostala hned od několika webzinů (včetně respektovaného serveru deathrock.com) ocenění "Nejlepší deska roku 2009". A o co střídměji se kvartet vyskytuje ve studiu (má na kontě jen dva singly a jedinou dlouhohrající desku), o to intenzivněji šlapou do živých koncertů. Je tedy nepochybné, že rozloučení s letošním rokem bude v této společnosti rozhodně důstojné.

Kromě toho jsme pro vás nachystali tradiční Batsave party se Sanctuary.cz DJs, která z obou stran obalí vystoupení zahraničních hostů. Bude to divoké, bude to netopýří, bude to intenzivní, bude z toho stříkat pot. A napadá vás snad lepší způsob, jak zamávat roku 2018? 

Actually you CAN dance to it... a jak!
 

Fangs onn FU

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.