Cindergarden na novém albu vzdává hold Leonardu Cohenovi

Skladatelka a zpěvačka Jaymie Valentine vydává na svém labelu Looking Glass Records nové album obsahující covery písní zesnulého Leonarda Cohena.

Rok po vydání alba "Architectures of the Wild Becoming" přichází projekt Cindergarden se zbrusu novým počinem. Sólová umělkyně a zakladatelka projektu Jaymie vždy obdivovala tvorbu legendárního Leonarda Cohena; již v roce 2012 spatřil světlo světa její první cover k písni "Everybody knows", který se objevil na albu "Lunar Phases EP". V roce 2015 Jaymie na desce "Angel" představila další předělávku, tentokrát šlo o Cohenovu zřejmě nejznámější skladbu "Hallelujah".

Dvě výše zmíněné písně se znovu objeví na novince "To the End of Love: A Leonard Cohen Tribute Album", která vyjde 07.11.2018 - tedy přesně v den, kdy nás před dvěma lety Leonard Cohen opustil. Cover "Everybody Knows" se na tomto albu dočkal zbrusu nové verze. Kompletní album bude tedy zanedlouho k poslechu na stránkách labelu Looking Glass Records.

Tracklist:
1. Suzanne
2. The Future
3. Hallelujah
4. Democracy
5. Everybody Knows (revision)
6. Waiting for the Miracle
7. Who By Fire
8. Tower of Song
9. First We Take Manhattan
10. Dance Me to the End of Love
11. True Love Leaves No Traces

Jelikož si ale na album v celé své kráse musíme pár dní počkat, láká nás Cindergarden alespoň ochutnávkou v podobě coveru ke skladbě "Suzanne":

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.