Do Prahy se řítí Black Light Burns

blb_sVe čtvrtek 7. února můžete v pražském Futuru vidět projekt společný muzikantů z Limp Bizkit, NIN nebo Combichrist.








 

Kytaristu Wese Borlanda znáte jako toho maskovaného opičáka, který po boku Freda Dursta tvrdí muziku v americké kapele Limp Bizkit. Krom toho si ho jistě vybavíte jako koncertního kytaristu Marylina Mansona nebo ze spolupráce s personami jako jsou Trent Reznor z Nine Inch Nails nebo Jonathan Davis z Korn.

A protože Borland odjakživa překypoval kreativitou a činorodostí, není divu, že v roce 2007 přišel s první nahrávkou svého projektu nazvaného Black Light Burns. Oproti prvoplánové hudbě Limp Bizkit zde Borland dal poprvé naplno pocítit svůj mimořádný skladatelský talent a debutové album „Cruel Melody“, které s ním nahráli mj. členové spřízněných NIN Josh Freese a Danny Lohner, se brzy dočkalo řady příznivých kritik.

V loňském roce pak vyšel jeho dlouho očekávaný nástupce, který byl pojmenován „The Moment You Realize You’re Going To Fall“ a oproti svému předchůdci již není tak temné a depresivní, ale nabízí řadu hudebních experimentů a přesahů. Uniknout by vám určitě neměla klipovka „How To Look Naked“
. Celé album nabízí patřičně ujetý mix rychlých i pomalých skladeb, ale jedno je jisté – nudit se během jeho poslechu nebudete ani vteřinu.



Black Light Burns – How To Look Naked 


Wes Borland – hudební šílenec a vizionář se premiérově představí českému publiku 7. února v pražském Futuru a vy byste měli být u toho. Předprodeje už běží ve všech tradičních sítích. Jako support se představí neméně zajímavý britský performer James Lewis.

Black Light Burns (US), James Lewis (UK)
7. února 2013 (start 20:00)
Praha, Futurum Music Club (Zborovská 7)
Vstup: 390 Kč předprodej (Obscure) / 450 Kč na místě 

BLB

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.