Vlnu strachu proženou Prahou Horror Vacui

Pravěk noise section připravili pohřební večírek v pražském Underdogs', mrkněte co se na vás chystá!

Horror Vacui (post-punk/deathrock, ITA)
Horror Vacui se dostali do širšího povědomí v roce 2014 deskou "Return of the Empire". Nevybavíme si nikoho, komu by tehdy nevystřelila mozek z hlavy. Vlastně to byla jedna z prvních moderních soudobých deathrock/post-punk věcí, které se k nám dostaly, takže jsme si naplno přičichli a už nás to nepustilo. Neskutečná atmosféra a přitom punkový nášlap jak hovado + ještě prostředí a zvuk v Underdogu – už to cítíš?


 



The Bellicose Minds (post-punk/deathrock, USA)
Deathrock/post-punk západního pobřeží jak ze začátku osmdesátých let, zvuk načichlý živoucí dekadencí jak z povídek od Michaela Giry, přitom zůstává i slušná dávka portlandskýho nonkonformismu!


 



Hrobokop (crust/death metal)
Tato špinavá pražská sebranka z urbánních pohřebišť vyrostlá ze zahuhlaného crustu zdvojila vokály i kytary, takže se za prvků hnilobného death metalu nejvíce ve své historii přiblížila hrobnické šichtě a hřbitovnímu odéru!
https://www.youtube.com/watch?v=iKh8_klNbPM

Uncle Grasha’s Flying Circus (dark atmospheric noise)
Strýček Grasha tentokrát vytáhne starý analogový synťák z přelomu 70. a 80. let a zahučí vám nový set založený na chystaném albu "Stalinist God". Čekejte noir hřbitovy z pohraničí, válku v Alžírsku, mše z protektorátu i pochodovou jízdu severokorejských tankistek!
https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com/

Afterparty: Djane Aisling – oldschool EBM
https://www.facebook.com/DJaneAisling/

6.9. 2018
19:00
Praha, Underdogs

Vstup dvě kila ideálně

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.