Vydavatelství EK Product rozšiřuje své porfolio o nový sublabel

Nemrštnější mladou štikou na tvrdě elektronické scéně je bezpochyby italské vydavatelství EK Product. Vedle pravověrného EBM začíná pošihlávat i jiných variantách temnější elektroniky. Pro tento případ zakládá sublabel Space Race Records.

 

Space_Race_records

 

První desku vydal label EK Product přesně před dvěma roky. Jednalo se o návratové album pravověrných EBM Maďarů Escalator a od té doby u tohoto vydavatelství našla utočiště dlouhá řada dalších umělců. Mezi jinými například K-Bereit, Red Industrie, MonsterGod nebo Endless Shame. V těchto dnech zde svou novou kolekci "Fall Of An Empire" vydávají například legendární Vomito Negro.

Dva roky ražení čistě pravověrné EBM cesty už labelu stačí, a tak od letošního roku chce mimo tradiční EBM obsahující desky nabídnout posluchači i alternativu. Pro tu příležitost založil sublabel Space Race Records, jehož protagonisté by měli nabízet IDM elektroniku, futurepop, darkwave nebo synthpop. Prvními vlaštovkami budou domácí akvizice Lost Reality a Donamorte plus Švédové Mechatronic. Veškeré informace naleznete na stránkách www.spaceracerecords.com nebo na Facebookovém profilu labelu.

 

Mechatronic - Wonderland

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.