Legendární tvůrce Vrány James O´Barr dnes živě na Radiu Wave!

Věhlasný host letošního KomiksFEST!u navštíví dnes vysílání Radia Wave po 15.00 na rozhovor. Ladit můžete zde

CHU4311dc_Vrana_19

Z www.komiksfest.cz:

Na konci letošního října navštíví Prahu autor světoznámého komiksu Vrána, který vstoupil do povědomí široké veřejnosti svým filmovým zpracováním v hlavní roli s Brandonem Lee. James O´Barr bude hlavní hvězdou letošního, již sedmého, ročníku KomiksFEST!u. Autor vystoupí v Meetfactory v Praze dne 27. října 2012.

V programu KomiksFESTu je v sobotu 27. 10. od 19 hodin pro Jamese O´Barra vyčleněn celý blok, který bude zahrnovat: přednášku o jeho tvorbě a komiksu vůbec, malbu modelky na plátno přímo na jevišti a jeho dražbu a celý blok zakončíautogramiáda. „Nebylo jednoduché se s panem O´Barrem spojit. Je velmi uzavřený, skromný, a k tomu ještě nemá příliš rád moderní technologie. Přesto, s pomocí novinářky Kateřiny Sovové, naše pozvání s nadšením přijal a velmi rád se se svými fanoušky v Praze setká,“ uvedl Václav Dort, ředitel nakladatelství Comics Centrum, které Vránu Jamese O´Barra v České republice vydává.

O´Barr bude po skončení přednášky přímo na místě malovat obraz na plátno. Modelem mu bude stát Eva Decastelo. Obraz se následně vydraží ještě týž večer. „Podle přání Jamese O´Barra bude výtěžek aukce věnován na dobročinné účely spojené s dětmi. Celá událost bude jistě velmi zajímavá, protože návštěvníci budou moci poodhalit roušku tajemna, která Vránu od jejího vzniku provází. Vrána je známá po celém světě a jejích příznivců neustále přibývá,“ dodal Václav Dort.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.