Další přírůstek do line-upu Moravského Industriálního Festivalu

Olomoucká industriální šaráda přihazuje další výrazné lákadlo do soupisky vystupujících.

 

Moravian_industrial_festival

 

Pokud stále váháte, zda se první říjnový víkend vypravíte na další pokračování Moravského Industriálního Festivalu, možná právě teď budete definitivně rozhodnuti o své účasti. Organizátoři totiž oznámili, že se v Olomouci naživo představí také nová hitovka vydavatelství Ant-Zen, francouzští NÄO. Kapela, která ovládla letošní Maschinenfest, WGT, Summer Darkness či Elektroanschlag, se představí poprvé v České republice.

Čtyřčlenná formace NÄO se na hudební scéně pohybuje již deset let a své hudební vlivy charakterizuje "od Amon Tobin a Nine Inch Nails až po Krush a 65daysofstatic". Nechte se unést jejich unikátním zvukem, ve kterém se snoubí electro-noise s drsnou kytarou, prvky post rocku, metalu a IDM.

Ale to stále není všechno. Ve finální fázi je jednání o dalším headlinerovi, jehož jméno bude oznámeno v nejbližších dnech. Mezitím si můžete zakoupit permanentky na festival za speciální cenu 300,- Kč v sekci Předprodej na našem webu, nebo přímo přes oficiální stránky MIF.

 

NÄO - Imago (live at Maschinenfest 2011)

 

Potvrzení interpreti 4.Moravského Industriálního Festivalu:

In Slaughter Natives (SE) ++ C.3.3. (ex-Test Dept - GB) ++ NÄO (FR) ++ Minamata (FR) ++ Napalmed (CZ) ++ Ex_Tension (FR) ++ [Haven] (PL) ++ Frontier Guards (CZ) ++ Akimbo (CZ), další tba.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.