Ordo Equilibrio

ore_rip_1997_sJak se o stockholmském neo/martial folkovém projektu Tomase Petterssona psalo v období, kdy ještě jeho projekt neměl v názvu "Rosarius" a místo současné Rosy-Marie Larsen byla v projektu Tomasova tehdejší přítelkyně Chelsea Krook? To vše se můžete dozvědět z patnáct let starého rozhovoru z magazínu R.I.P. o konceptech, Kristu, tvorbě, chtíči, satanismu, gumovém fetišismu a dalších zajímavostech.




 

Zdroj: Beowulf (díky!)

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií za účelem zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), ale i pro zvýšení povědomí o tom, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

A teď se už podívejme na stránky magazínu R.I.P., kde před patnácti lety mluvili Ordo Equilibrio o svých konceptech, chtíči a touhách, Praze, dominaci, numerologii, sadomasochismu, textech, tehdy čerstvé desce "The Triumph of Light.... and Thy Thirteen Shadows of Love" a mnohém dalším. 

Ordo Equilibrio 
Autor: Morth a Daemona
Médium: R.I.P., 1997

ore_rip_1997

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.