Praha má novou party - EBM ist Krieg!

Dark Metropolis Vám hrdě představuje párty zaměřenou na temně elektronickou hudbu - EBM ist Krieg!
V sobotu 31.3.2012 se pro vás v pražském klubu Bažina (U klubu 63/2, Praha 12 Komořany 143 00) rozezní alternativní žánry zastoupené jak starší EBM/Industrial tvorbou, tak i tvrdšími rytmy v oblasti novějšího dark electra.
Večer vás krom dvou českých DJs čeká i naprostý sluchový terror, který vám naservíruje hostující DJ působící dlouhou dobu na Ukrajině a v Izraeli. Hlavním tahounem akce je česká EBM kapela Warsickle, od níž můžete čekat hudební smršť, jakou jste ještě nezažili!

To vše za symbolické vstupné 50,- Kč.
ebm_ist_krieg_-_brezen_2012
Program:
20:00-22:00 DJ Abbé Synthpop/Harsh/EBM -DJ Abbé pro Vás otevře párty střídavými rytmy sahajícími od synthpopu až po harsh EBM a dokonale vybroušeným setem připraví Vaše ušní bubínky na další hudební penetraci.

22:00-23:00 Warsickle EBM/Industrial -Warsickle je EBM projekt založený Vansonem v roce 2003. Po úspěšném electro/black/grind metalovém demáči "Into The Battle", který dostal maximum v domácím Sparku a 7/10 v kultovním britském Terrorizer magazínu, se Warsickle pozvolna přesouval k čistému EBM což vyvrcholilo albem "MMXII". Deska sklidila pozitivní ohlasy například v Belgii, Kolumbii, Ekvádoru, Polsku a zejména v Německu, kde se v loňském roce Warsickle dostal do prestižního Dark Spy magazínu a songy "I Am Your Pain" a "Code 2012" byly zařazeny na Dark Spy CD kompilaci v čísle 33. Warsicklese tak stali vůbec první českou kapelou, která se od roku 2003, od kdy magazín vychází, na kompilaci dostala.
23:00-00:00 DJ [R.A.D.] Electro-Industrial/EBM/Aggrotech -DJ [R.A.D.] Vám hned po živé kapele přinese opojení tvrdými electro žánry, ale i svižné oldschool EBM. Na své si tudíž přijdou jak temné existence v respirátorech, tak i pamětníci starých industriálních dob.

00:00-02:00 DJ Count_Death EBM/Futurepop/Rhytmic Noise -DJ Count_Death se narodil na Ukrajině, ale posledních 13 let žil v Izraeli. V jeho setu můžete slyšet jemný synthpop, taneční EBM, tvrdé dark electro a agresivní rhytmic noisové hity v různých jazycích. DJ Count_Death také působí v ruském internetovém Synth-Radiu, píše recenze a reporty pro různé stránky, tvoří ‘‘anti-hudbu‘‘ v jeho mladém noise/industrial projektu Aggressive Remover a také pomáhá některým začínajícím kapelám. V roce 2010 a 2011 hrál na letním ukrajinském industrial festivalu zvaném Energy Open Air.

02:00-05:00 Pozdní EBM set, ve kterém se vystřídají Dark Metropolis DJs (DJ [R.A.D.]+DJ Abbé)

Do klubu BAŽINA se dostanete následujícími spoji:
Bus 205 > směr Komořany > zastávka Komořany (necelých 20 minut ze zastávky metra C Kačerov)
Bus 165 > směr Cementárna Radotín > zastávka Komořany
Klub je sice až u konce Prahy, ale věříme, že tuto nepříjemnost vyváží kvalita akce, prostory klubu a více než přátelské ceny na baru.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.