Elektro nováčci Schramm vydávají svou debutovou desku

Berlínské seskupení Schramm vzniklo již v roce 2006, přesto svojí debutovou dlouhohrající prvotinu přivádí na svět až v těchto dnech.

Schramm_-_Schramm 

Schramm založila dvojice Robert Meyer a Ringo Behn. Následně se k nim připojil také Roman "The Schaule" Zilski, který drží v kapele úlohu hráče na elektronické bicí. Kapelu charakterizují pro Německo typické tvrdě elektronické, pochodové beaty. Kapely tohoto ranku jsou v poslední době na německé EBM scéně spíše v útlumu, k jejich vzestupu by mohla v budoucnu přispět právě tato trojice, předevčírem jejich eponymní debutové CD.

Deska obsahuje 12 songů a pokračuje v ideové linii free download promo-EP "Asbest“, kterým na sebe Schramm upozornili na podzim minulého roku. Po kladném ohlase, následovaly první koncerty tria v Německu, Švédsku a Itálii. Nebojte, kdo EP nestihl loni stáhnout free download EP, ten zmíněné skladby najde na bezejmenné novince.

Tracklist


01 Illuminati
02 Yokozuna
03 Nonnenstudio
04 Tierliebe
05 Hass mich
06 Rattentempel
07 Tango
08 Asbest
09 Schramm
10 Nichts
11 Musclecar
12 Wasch Dich


Dále by měla kapela v dubnu přijít s druhým klipem k debutu, který podkreslí skladbu Illuminati. Kdo by měl zájem Schramm letos vidět na koncertu, musí vyrazit na festival Dark Dance Treffen v Lahr, případně na letošním BizARTica Festival.



Schramm - Asbest

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.